fredag , september 29 2023
Home / Aktuellt / ÄR DU PÅ JAKT EFTER ETT NYTT JOBB MED EN AVSLAPPNAD MILJÖ?

ÄR DU PÅ JAKT EFTER ETT NYTT JOBB MED EN AVSLAPPNAD MILJÖ?

ByFy Marketing söker medarbetare till deras centrala kontor i hjärtat av Barcelona. Du som vill jobba där ska vara social, positiv och framförallt duktig på att lyssna! För ByFy är det viktigt att du trivs med BÅDE dina arbetsuppgifter och dina kollegor.

ByFy erbjuder dig

– 1.300 Euro grundlön

– Generös provision, 45% av allt du säljer från dag ett

– Gratis gymkort (så fort corona är över)

– Produkt som säljer sig själv

– Gruppmål och aktiviteter varje månad

-Sign on bonus för säljare med dokumenterad erfarenhet (300 euro betalas ut månad tre som anställd)

ByFy arbetar med att erbjuda en produkt via telefon som säljer sig själv, där de representerar några utav Europas mest välkända varumärken. Du kommer att ringa till svenska privatkunder som redan gett sitt medgivande till att bli kontaktade. Varje månad jobbar ni med gruppmål och även individuellt inriktande mål för att du ska kunna utvecklas inom både yrket och på ett personligt plan. I slutet av månaden så arrangerar de After Works där ni hittar på saker tillsammans, bl. a. takterass häng eller en barrunda.

Du som söker till ByFy Marketing ska vara positiv, social, kunna anpassa dig till grupparbete och viktigt i ditt jobb är att du är bra på att lyssna. ByFy vill ge dig möjligheten att utvecklas till den bästa säljaren du kan bli utifrån ditt egna potential. Därför är erfarenhet ett stort plus men absolut inte nödvändigt. ByFy ser gärna att du har gymnasial utbildning och är flytande i svenskt tal och skrift.

Just nu söker de fyra säljare med start redan i maj/juni!

Tror du att du skulle passa in i ByFy’s gäng eller vill veta mer så skicka ett mail till [email protected]. Presentera kort dig själv och bifoga ett CV eller dina erfarenheter.

Lycka till med din ansökan!

ByFy Marketing

 

*** SPONSRAT INLÄGG***

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *