torsdag , december 8 2022
Home / Aktuellt / ÄR DU PÅ JAKT EFTER ETT NYTT JOBB MED EN AVSLAPPNAD MILJÖ?

ÄR DU PÅ JAKT EFTER ETT NYTT JOBB MED EN AVSLAPPNAD MILJÖ?

Vi på ByFy Marketing söker medarbetare till vårt centrala kontor i hjärtat av Barcelona. Du som vill jobba hos oss ska vara social, positiv och framförallt duktig på att lyssna! För oss är det viktigt att du trivs med BÅDE dina arbetsuppgifter och dina kollegor.

Vi erbjuder dig

– 1.300 Euro grundlön
– Generös provision, 45% av allt du säljer från dag ett
– Gratis gymkort
– Produkt som säljer sig själv
– Gruppmål och aktiviteter varje månad
-Sign on bonus för säljare med dokumenterad erfarenhet (200 euro betalas ut månad två som anställd)

Vi arbetar med att erbjuda en produkt via telefon som säljer sig själv, där vi representerar några utav Europas mest välkända varumärken. Du kommer att ringa till privatkunder som redan gett sitt medgivande till att bli kontaktade. Varje månad jobbar vi med gruppmål och även individuellt inriktande mål för att du ska kunna utvecklas inom både yrket och på ett personligt plan. I slutet av månaden så arrangerar vi After Works där vi hittar på saker tillsammans, bl. a. takterass häng eller en barrunda.

Du som söker till oss på ByFy Marketing ska vara positiv, social, kunna anpassa dig till grupparbete och viktigt i ditt jobb är att du är bra på att lyssna. Vi vill ge dig möjligheten att utvecklas till den bästa säljaren du kan bli utifrån ditt egna potential. Därför är erfarenhet ett stort plus men absolut inte nödvändigt. Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning och är flytande i svenskt tal och skrift.

Just nu söker vi två säljare med dokumenterad säljerfarenhet med start redan i Oktober/November

Tror du att du skulle passa in i vårt gäng eller vill veta mer så skicka ett mail till oss på [email protected]. Presentera kort dig själv och bifoga ett CV eller dina erfarenheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

ByFy Marketing

(OBS ENDAST SÄLJARE MED DOKUMENTERAD ERFARENHET SÖKES)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *