torsdag , december 8 2022
Home / Aktuellt / Barcelona Holistic Bootcamp

Barcelona Holistic Bootcamp

Lösningen för dig som nallat för mycket på nubben och skinkan.

Teresia Tingström, kostrådgivare och hälso-coach, samt Sofia Nilsson, personlig tränare och coach har tillsammans utvecklat ett Barcelona Holistic Bootcamp som går av stapeln i mitten av januari;

Vi vet av erfarenhet att julen är en högtid då man ruckar på rutiner, vad gäller träning, kost och sömn. Vi vet också att många vill ha en lösning på dessa rutinlösa veckor i samband med det nya året. Därför har vi ett färdigt upplägg för att just dig och dina vänner så att ni kan komma igång. Vi erbjuder en tre-veckors kick-start med två träningspass i grupp per vecka, samt individuell hälso-coaching.

All träning kommer ske utomhus, då vi kommer träna både på stranden och i Parc de la Ciutadella. Varje träningspass kommer att vara cirka 60 minuter och träningen kommer att vara varierande med kondition, styrka och rörlighetsinslag. Alla träningspass kommer ha en holistisk touch. 

Den individuella kostrådgivning och hälso-coachingen kommer att innehåll en genomgång av din nuvarande situation, dina mål och praktiska verktyg för att nå ett hälsosammare du. 

Ta chansen till ett hälsosammare 2017. Det finns inte något att vänta på, gör slag i saken och boka din plats redan idag! Besgränsat antal platser. 

Är du redo?
Vi är definitivt. 

Sofia & Teresia

Pris: 59 €
Datum: Kvällsgrupp, start 16/1, kl.18:30-19:30 – träning måndagar och onsdagar.
Morgongrupp start 17/1, kl. 07:30-08:30 – träning tisdagar och torsdagar.
Plats: Barceloneta, på bron framför den bronsfärgade fisken (Carrer de la Marina 19-21)

Barcelona Holistic Bootcamp erbjuder SiBs läsare 2 helt gratis platser på detta fantastiska initiativ. Dela den här artikeln på Facebook och tagga den vän du vill bjuda med samt tagga #siblovesbootcamp

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *