onsdag , augusti 10 2022
Home / Barn i Bcn / Camp Nou – Guide För Alla Fotbollsintresserade

Camp Nou – Guide För Alla Fotbollsintresserade

Hur får jag tag på biljetter?
Biljetter kan man få tag på lite olika sätt. På FC Barcelonas Websida för Camp Nou  http://www.fcbarcelona.com/camp-nou som är mycket lätt att använda finns det en guide som förklarar hur man går tillväga. Man kan även använda www.ticketmaster.es.

Ibland har Servicaixa special erbjudanden och rabatt på fotbollsbiljetter men för att kunna ta del av dem måste du vara medlem i Servicaixa. Det är gratis att registrera sig och det tar ca 5 -10 minuter.  Är man desperat kan man oftast köpa sista minuten biljetter utanför Camp Nou stadium. räkna med att de biljetterna oftast är ganska mycket dyrare.

För alla fotbollsgalna ungar är detta också ett måste! Ett besök på Camp Nou och att få uppleva och se vart Barcelonas världsberömda fotbollslag håller till. Här finns också Barcelona FC museum med alla troféer laget har vunnit över åren. Barn under 8 år har gratis inträde till matcherna på Camp Nou om de medföljer en betalande vuxen. Vill man däremot att de ska ha sin egen plats är priset samma som för en vuxen.

Hur hämtar jag ut mina biljetter?
Hämta ut biljetterna på en av alla de La Caixa terminalerna som finns i Barcelona och andra spanska städer. Kom ihåg att ta med samma kreditkort som du använde vid original bokningen. Om du föredrar att hämta upp biljetterna på Camp Nou samma dag som matchen, måste du ta med ditt kreditkort (samma som du använde vid original bokningen) Id kort med foto och din record locator. Record locator är ett referensnummer vilket skickas till dig via email som bevis på att du betalat. Om det skulle vara något problem med ditt kreditkort kan du hämta ut biljetterna med din record locator.

Var är de bästa platserna?
De bästa platserna finns i president boxen…men om du inte är inbjuden av någon i FC Barcelonas styrelse eller är en mycket känd person hittar du de näst bästa platserna i Grandstand och Lateral. Om du lyckas få en plats här, kan du se alla spelare och tränare på nära håll när de springer ut på arenan och kanske känna en doft av fäsk fotbolls svett.

Hur kommer jag till Camp Nou?
Det enklaste och snabbaste sättet är med Metro. Beroende på din access gate kan man gå av vid lite olika metro stationer. Access gaten är tryckt på din biljett. Om din access gate är mellan 1-9 – Maria Christina, 4-15 Palau Reial, för 14-21 är det bäst att gå av vid Les Corts. Vissa gater är mellan två metro stop och du kan välja vart du vill gå av.

Vad är bästa sättet att ta sig hem efter matchen?
Metro är det smidigaste sättet, grön linje Palau Reial (L3). Om man går inne i korridorerna på Camp Nou kommer man snabbt till metron och kanske till och med hittar en sittplats på tåget. Obs! Om matchen är på en söndag slutar buss och metro att gå kl 00.00. Det är nästintill omöjligt att få tag på en taxi efter en match men om man inte har bråttom eller något emot en kvällspromenad in mot stan kan man ha tur.

Jag fick inte tag på biljetter, var kan jag se matchen??
Om du inte lyckas få tag på biljetter till den match du vill se är det oftast en bra idé att söka upp en bar. De flesta barerna i Barcelona visar matcherna eftersom det drar mycket folk. Det kan vara en härlig upplevelse att se en Barca match på den lokala baren och få uppleva spansk fotbollspassion med en kall öl i handen.

 

Avenida Aristides Maillo, 12-18
Tel: 902 189 000
Metro: Les Corts, Maria Christina, Palau Reial
www.fcbarcelona.com

 

Bild lånad från openbuildings.com 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *