torsdag , april 25 2019
Home / Aktuellt / LIVSNJUTAREN ELLER KARRIÄRSFANTASTEN?

LIVSNJUTAREN ELLER KARRIÄRSFANTASTEN?

Kan du som Svensk bo och leva i ett annat land med ett varmare klimat och en helt annan kultur och fortfarande göra verklighet av den vision du sett framför dig alla dessa gånger du känt kapaciteten flöda? Finns det en plats där du kan göra verklighet av allt det där? Det där som bara känns perfekt… Du kan sluta grubbla. Vi finns och vi arbetar tillsammans med ett flertal framgångsrika bolag där toppklassig försäljning ligger i fokus. Vårt fräscha ljusa Barcelonakontor hittar du i närheten av Diagonal del Mar, ett stenkast ifrån stranden. Ta en titt på videon och hör av dig om du känner dig träffad. Som sagt: those little black boxes, are not gonna dial themselves..

One comment

 1. Hejsan jag kollade in eran film tillsammans med min sambo. och självklart ser detta lockande ut !!
  vem vil inte jobba sådär?
  min samnbo har jobbat med olika jobb i skandinaien så han är vädigt lättlärd och frammåt samt älskar han att träffa och tala med människor.
  Han har drivit eget företag så försäljning är någonting för honom
  och jag har också jobbat som säljare och jag älskar det då jag tycker man utvecklas så som person att få tala med främmande människor och utmaningar är någor vi båda gillar.
  både jag och min sambo är på jakt efter at flytta till spaninen och börja utvecklas finns intresse så hör gärna av er.
  kan tilllägga att jag är 27år gammal och min sambo är 33år
  mvh Madeline och Taisto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *