fredag , oktober 7 2022
Home / Aktuellt / Fly den kalla hösten och tjäna 4 000€ i månaden i varma Barcelona Spanien!

Fly den kalla hösten och tjäna 4 000€ i månaden i varma Barcelona Spanien!

Una ceverza por favor! Så låter det ofta när vi är ute på after work tillsammans. Vi brukar i och för sig beställa in mer dryck för vi är faktiskt 100 säljare på vårt kontor i Barcelona! Vid det här laget så har du redan läst om oss på hemsidan och du vet precis vilka vi är så låt oss berätta vad vi erbjuder den som går i tankar att börja jobba i Spanien.
Vi erbjuder branschens bästa grundlön på hela 1 200€ och har en attraktiv provisionsmodell som dem flesta säljare går igång på, i alla fall om du frågar någon av våra 300 medarbetare.

 

     

Hur ser livet ut hos Effective i Barcelona?

Du börjar din dag vid 10.00 och går in på kontoret som ligger tio min från stranden, kanske har du hunnit äta frukost vid beachen redan?  Du välkomnas av sköna kollegor som också varit modiga nog att flytta från Sverige för att jobba utomlands.

Du sätter dig bekvämt för att sedan sälja bra produkter och tjänster åt många av Sveriges största bolag som t. ex. Hallon, Viasat och E.ON. Du tar ett par pauser under dagen, troligtvis sitter du då på vår takterrass, diggar till musiken och ser ut över vackra Barcelona men du kan också hänga under AC:n och spela playstation om det passar dig bättre. Nu är det dags att börja jobba igen (you gotta make that money, right?) och efter ett par timmar så har du lyckats ge privatpersoner runt om i Sverige en bättre deal än vad dom tidigare har haft. Efter arbetstid – ja då är det bara du och dina kollegor (läs: vänner) som sätter gränserna, för staden har mycket att erbjuda er! Den 5:e i början på varje månad tittar du i lönekuvertet och har du haft en bra månad (vilket vi vet att du kommer ha) så kommer du fira tillsmannas med vännerna. Så, vad väntar du på? kom och testa på hur det är att jobba utomlands!

    

Allt det praktiska då?

Det hjälper vi dig med! Vi betalar din flygbiljett och finns med dig hela vägen. Vi hjälper dig med allt administrativt såsom bankkonto, personnummer och försäkringar. Vi hjälper dig med allt du behöver för att jobba i Spanien!

Är du säljare och vill tjäna dem där 4 000€ i månaden? Vill du dessutom sluta frysa i Sverige och jobba utomlands?

Då borde du söka till oss!

Läs gärna våra medarbetar berättelser på hemsidan för att få en större förståelse om oss som arbetsgivare.

www.effectivecommunication.se
https://www.instagram.com/effectivecommunication/?hl=sv

Madeleine Weller, Recruiter
Effective Communication
Email: [email protected]

När det kommer till den rådande situationen kring Covid19 så har Effective Communication tagit vissa åtgärder. Vi tillbringar fortfarande vår arbetstid på kontoret, vi sitter i dagsläget ”varannan person” så att det är ett avstånd på 1,5m mellan varje anställd. Vi har ett samarbete med det spanska arbetsmiljöverket så vi alltid håller oss uppdaterade kring Covid19 och dess förändringar. Om det skulle bli krav på hemarbete så kommer Effective Communication erbjuda alla våra anställda hemarbete, alla kommer att få varsin dator, headset, mus och internetsladd så att man kan fortsätta sitt arbete hemifrån om så önskas. Vi erbjuder även nya masker varje dag åt våra anställda.  

Main image courtesy of unsplash.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *