torsdag , april 25 2019
Home / Jobb / Effective söker fler toppsäljare till kontoret där alla kan känna sig hemma.

Effective söker fler toppsäljare till kontoret där alla kan känna sig hemma.

Med priser och utmärkelser som årets partner, årets säljare, årets individuella insats och årets coach på Sales Award både 2017 & 2018 som anordnas utav en av våra största samarbetspartners kan vi med stolthet säga att vi levererar utöver det vanliga i denna konkurranstäta bransch. När våra säljare gång på gång toppar rekorden påminner vi oss själva om vilken fantastisk grupp vi jobbar med och vilka otroligt skickliga unga talanger vi har turen att träffa, utbilda, motivera och lära oss utav VARJE DAG!

Balans

Barcelona är en pulserande stad med mycket intryck och framförallt många kreativa själar som tillsammans skapar magin i våran vardag, men det är också viktigt att man i denna stora rörelse hittar en balans mellan nöje och stabilitet.

 

Med en otrolig rutin och en hunger efter framgång vägleder vår försäljningschef sitt team med en fingertoppskänsla och finess få förunnat

 

Konsten att sälja

Hos oss är målet att våra säljare ska finna balansen, ha en rolig tillvaro och samtidigt känna sig ständigt motiverade till att med våran hjälp få chansen att lära sig någonting som kommer att gynna dem hela livet, nämligen konsten att sälja. Våren och sommaren 2018 satsar vi på säljutbildningar, daglig coaching och att tillsammans med säljare och coacher göra varje dag lite bättre och lite mer lärorik än dagen där innan.

Var med på resan!

Vill du bli en skicklig kommunikatör med talets gåva samtidigt som du tjänar riktigt bra med pengar? Vi utökar våran säljstyrka och du är mer än välkommen att söka dig till oss! Jobbannonsen hittar du i länken nedan, där kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som anställd och om vilka vi söker.

jobba.effectivecommunication.se/jobs/

Har du frågor om Effective Communication och våra lediga tjänster?

Kontakta:

Hanna Swedberg
+34 638 458 030

[email protected]
YouTube promo clip
effectivecommunication.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *