lördag , december 2 2023
Home / Nöje / Caféer / Lo&Lo Juicing – med hjärta och kvalité

Lo&Lo Juicing – med hjärta och kvalité

Det är bara ett år sedan, som det spanskfranska paret Alberto och Léa, utan någon större planering, bestämde sig för att öppna upp sin egen juicebar.

Men egentligen startade resan mot att öppna upp Lo&Lo Juicing, när de några år tidigare bestämde sig för att själva genomföra livsstilsförändringar, mot hälsosammare val i vardagen. Efter att ha upptäckt fördelarna med en kosthållning med mer frukt och grönt, genom kallpressade juicer och mindre gluten och laktos, blev de mer och mer intresserade av hur maten påverkar oss. Intresserade blev även deras familjer och vänner, snart hade även de börjat upptäcka fördelarna med mer frukt och grönt och där någonstans började resa mot Lo&Lo Juicing.

Beläget i Gracia, mitt emot tunnelbanestationen Fontana, bör den som är sugen på att testa något gott, välgörande och uppiggande i en lugn och skön miljö bege sig.

På menyn hittar du smoothies, smoothie bowls med topping, kallpressade juicer, nötmjölker, wraps, rawfoodbollar och andra sötsaker. Allt på menyn är ekologiskt, gluten- och laktosfritt, samt gjort på plats.

Juicebaren har ett fåtal sittplatser och jag rekommenderar starkt att du slår dig ner. Den sköna, lugna ambienten och den svårslagna servicen, som gör att man både känner sig välkommen och sedd, är synd att gå miste om. Skulle du däremot inte ha möjlighet att sitta ner, finns så klart möjlighet att ta med sig.

https://www.facebook.com/loandlojuicing

Calle Bretón de los Herreros, 4, Barcelona

 

/ Teresia Tingström

Teresia Tingström, Kostrådgivare
+34 674 938 598

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *