fredag , maj 29 2020
Home / Jobb / Är du en naturlig ledare med genuint engagemang för anställda & kvalitet?
jobb-i-barcelona

Är du en naturlig ledare med genuint engagemang för anställda & kvalitet?

Brinner du för HR— och rekryteringsfrågor och för att skapa rätt förutsättningar för att hitta de bästa innesäljarna?

Till Effective Communication i Barcelona, söker vi nu Dig som har erfarenhet av ledarskap och vill fortsätta att utvecklas i rollen som rekryteringschef.

Om oss 

Effective Communication grundades 2010 och är idag ett av Sveriges ledande bolag inom telekombranschen. Vi är en ung och dynamisk arbetsplats som samarbetar med ett flertal framgångsrika bolag där toppklassig försäljning ligger i fokus.

Om tjänsten 

Som rekryteringschef kommer du självständigt ansvara för rekryteringsprocessen. Det innebär att Du ska kunna skapa kravprofiler, utforma annonseringar, arbeta kontinuerligt med proaktiv search, hantera urval och intervjua kandidater. Därutöver ingår i tjänsten att hantera samtliga anställningsavtal samt kontraktsdelen av uppsägningar. Som rekryteringschef sitter du med i ledningsgruppen och fattar följaktligen strategiska beslut. Du driver rekryteringsfunktionen framåt i tätt samarbete med VD, försäljningschef samt projektledare.

Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företag i Sverige vilket ställer krav på kvalitet och en gedigen fingertoppskänsla.

Vem är du?

Det är meriterande om Du tidigare har haft en ledande position med ansvar inom rekrytering, gärna med en känsla för search. Som person är du effektiv, lösningsorienterad och engagerad. Du motiveras av att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och har lätt för att sätta dig in i nya situationer och anpassa dig till olika sociala sammanhang. Du sätter dina anställda i första rum, samtidigt som Du kan fatta svåra beslut.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Spanska är meriterande, men ej ett måste.

Du erbjuds 

En spännande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag inom telekombranschen samt en god, fast lön som till viss del är resultatsbaserad.

På Effective Communication finns det goda utvecklingsmöjligheter för Dig som visar framfötterna. Tjänsten omsätts omgående och är ett långvikariat med god möjlighet till förlängning.

Ansökan

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta nuvarande rekryteringschef, [email protected]. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.effectivecommunication.se eller via nyssnämnda mail.

Det går även att nå oss på telefonnummer + 46 729 05 69 05, kontorstider.

 

Bild via unsplash.com 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *