måndag , februari 18 2019
Home / Jobb / VI VÄXER, VILL DU VARA MED PÅ VÅR RESA?

VI VÄXER, VILL DU VARA MED PÅ VÅR RESA?

 

Vi har äntligen öppnat upp dörrarna och flyttat in i vårt nya kontor mitt i centrala Barcelona!

Lokalen är ett duplex och har förutom sina två våningar även en privat takterrass för vår personal. Med våra 380 kvadratmeter söker vi nu nya kollegor att fylla vårt kontor med.

Vi söker nya toppsäljare, men är även intresserade av personer utan säljerfarenhet med andra egenskaper så som: vinnarskalle, envishet, ett högt tempo och arbetsmoral och en bra social kompetens.

Med dem egenskaperna och vår hjälp kan du bli vår nästa stjärna!

Sellmate erbjuder så mycket mer än utbildningar, uppstartsmöten, avstämningar, säljföreläsningar, firmafester och tävlingar. Det som gör att Sellmate sticker ut från mängden är att du blir mer än bara ett ”anställningsnummer” i vår organisation, du blir sedd för den du är och det du kan prestera.

Gruppdynamiken är A & O hos oss och därför lägger vi mycket fokus på vår personal. Vi har flera aktiviteter i veckan, för att träna, ha roligt och skapa en bra sammanhållning i vårt team.

Vi anser att det är viktigt med rörelse och motion, därmed erbjuder vi alla vår personal möjligheten att träna med en personlig tränare en gång i veckan för att kroppen ska må bra.

Arbetsuppgifter:

Vill du utvecklas inom försäljning på ett framgångsrikt företag med ett flertal roliga projekt? Då har du hittat rätt!

Vi har diverse olika projekt så som försäljning, reaktivering, kundtjänst, mötesbokning, B2B och marknadsundersökningar.

Sellmate arbetar endast med välkända och seriösa projekt, därmed väljer våra anställda att stanna hos oss den tiden dem jobbar i Barcelona.

Genom åren har vi byggt upp en bra kontakt med våra uppdragsgivare och har samarbetat med dessa i många år vilket har bidragit till att vi kan erbjuda ett projekt som passar alla våra anställda.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning, dock är det inget krav då vi utbildar alla våra nyanställda. Vi arbetar med daglig coaching, mål, budgetar och vill att alla ska sträva efter att bli bäst på det du gör och komma framåt i karriären. Har du viljan så har vi alla verktyg för att utveckla en karriär för dig!

Vi söker dig som:

 • Har stort eget driv
 • Är en lagspelare som även gillar individuellt arbete
 • Är energisk och älskar att tävla
 • Vill tjäna pengar och själv kunna påverka din lön
 • Har tålamod och är disciplinerad
 • Ser detta som en chans för karriärmöjlighet

Vi erbjuder dig:

 • Hög grundlön + provision utan tak
 • En fantastisk arbetsplats med drivna säljare
 • Bred kunskap inom försäljning och presentationsteknik
 • Daglig coachning och personlig feedback
 • Hjälp med alla dokument som krävs för att arbeta i Spanien (NIE, Seguridad Social, Bankkonto)
 • Aktiviteter utanför jobbet
 • En uppskattad tjänst som är helt kostnadsfri för kunden

Om oss:

Sellmate är ett av de callcenter som funnits längst i Barcelona, 2013 öppnades kontoret i Barcelona samt även i Stockholm och har sedan dess expanderats, med över 50 anställda och samarbeten med stora och välkända varumärken.

Vi jobbar ständigt med att utvecklas och bli störst på vår marknad. Vi har en företagskultur som innebär att vår personal ska trivas, må bra och tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi på Sellmate vet hur viktigt det är med gruppdynamik och jobbar därför aktivt med olika typer av samarbetsövningar för att alla ska komma varandra närmare och få rätt mental inställning på jobbet. Var tredje månad arrangerar vi vår egna Sales Awards där vi tillsammans uppmärksammar dem personer som presterat bäst under kvartalet med prisutdelningar, aktiviteter, middag och fest.

Barcelonas kultur, nattliv, det trevliga klimatet och fotbollen är bara några anledningar till att staden attraherar människor från hela världen. Spanien är ett av de tre länder som flest svenskar väljer att flytta till och just staden Barcelona är en självklarhet för väldigt många.

För få en inblick i vår företagskultur är du välkommen att kika in på vår hemsida www.sellmate.eu eller så kan du spana in oss på Instagram @sellmatebcn

Är du den vi söker till vårt Sellmate TEAM?

Skicka en ansökan till oss via mail, [email protected] så kontaktar vi dig och bokar in en intervju på plats eller via Skype.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *