måndag , maj 20 2024
Home / Aktuellt / Vill du arbeta hemifrån din bostad i Barcelona eller någon annanstans? Keep reading.

Vill du arbeta hemifrån din bostad i Barcelona eller någon annanstans? Keep reading.

WhereUare är Sveriges största jobbplattform inom distansarbete. Distansarbeten är alltså jobb som går att utföra hemifrån, oavsett vart i världen du bor.

Företaget grundades år 2017 av entreprenören Robin Söderström. I början var det främst jobb inom mötesbokning och sälj som förmedlades vilket föll sig naturligt eftersom Robin själv har en bakgrund som säljare. Under första halvan av 2019 så vet vi att ett hundratal har hittat distansjobb som översättare, IT-specialist, digital marknadsförare, lärare, Säljare, Mötesbokare, digital reseguide och annat.

Nya jobbannonser från olika Svenska företag dyker upp varje vecka på Whereuare´s jobbplattform i takt med att fler företag ser möjligheterna och fördelarna med att anställa/anlita distansarbetare.

“Jag har själv bott i Barcelona, mellan 2011 och 2014 i olika omgångar. Jag vet hur mycket kompetens det finns bland alla svenskar som bor i och runt Barcelona och tycker det finns mycket outnyttjad potential. Med WhereUare vill vi kunna erbjuda svenska villkor och svenska arbetsgivare till dig som fortfarande vill bo kvar i Barcelona, Spanien. Alla arbeten är 100% på distans. Självdisciplin samt arbetsro i hemmet med ett stabilt nätverk är nyckeln till framgång. Just nu finns ett flertal olika distansjobb på jobbplattformen Whereuare. Vill du kunna arbeta hemifrån din lägenhet i Spanien eller någon annanstans? Välkommen med din ansökan så hörs vi” / Robin Söderström


Bakgrunden till WhereUare låg i Robin Söderströms egna önskan om att kunna arbeta på distans för att på ett naturligt sätt kunna förena arbete med livsstil. Företaget vill visa att det med dagens teknik är fullt möjligt att arbeta från exempelvis Spanien eller från den plats som du befinner dig på för stunden. Vi vill presentera ett nytt sätt att jobba på och är samtidigt övertygade om att fler kan komma ut i arbetslivet om möjligheterna vidgas.

Viktigt att du har detta:
En stabil internetuppkoppling och en egen lägenhet, alternativt ett eget rum som du kan arbeta ostört i eller tillgång till ett kontor att arbeta från. Har du något av detta så har du bra förutsättningar för att bli en i ”Digital Nomad”. Lycka till!

https://karriar.whereuare.se/

www.whereuare.se

Images via www.pexels.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *