tisdag , augusti 20 2019
Home / Jobb / Vill du arbeta från din lya i Spanien för svenska arbetsgivare?

Vill du arbeta från din lya i Spanien för svenska arbetsgivare?

WhereUare är en förmedlingsbyrå som fokuserar på distansjobb, arbeten som går att utföra hemifrån. Företaget grundades år 2017 av entreprenören Robin Söderström. I början var det främst jobb inom mötesbokning och sälj som förmedlades vilket föll sig naturligt eftersom Robin själv har en bakgrund som säljare. I takt med att WhereUare har utvecklats kommer vi kunna erbjuda jobb i flera olika branscher.

“Jag har själv bott i Barcelona, mellan 2011 och 2014 i olika omgångar. Jag vet hur mycket kompetens det finns bland alla svenskar som bor i och runt Barcelona och tycker det finns mycket outnyttjad potential. Med WhereUare vill vi kunna erbjuda svenska villkor och svenska arbetsgivare till dig som fortfarande vill bo kvar i Barcelona, Spanien. Alla arbeten är 100% på distans. Självdisciplin samt arbetsro i hemmet med ett stabilt nätverk är nyckeln till framgång. När jag skriver detta har vi ett 10-tal tjänster inom försäljning ute på hemsidan. Vill du kunna arbeta hemifrån din lägenhet i Spanien? Välkommen med din ansökan så hörs vi” / Robin Söderström


Bakgrunden till WhereUare låg i Robin Söderströms egna önskan om att kunna arbeta på distans för att på ett naturligt sätt kunna förena arbete med livsstil. Företaget vill visa att det med dagens teknik är fullt möjligt att arbeta från exempelvis Spanien eller från den plats som du befinner dig på för stunden. Vi vill presentera ett nytt sätt att jobba på och är samtidigt övertygade om att fler kan komma ut i arbetslivet om möjligheterna vidgas.

Är du en driven person som tidigare kanske har erfarenhet av att arbeta på ett callcenter men som nu känner dig redo att arbeta hemifrån? Din livssituation kanske hade fungerat bättre med ett distansjobb?

Viktigt att du har detta:
En stabil internetuppkoppling och en egen lägenhet, alternativt ett eget rum som du kan arbeta ostört i eller tillgång till ett kontor att arbeta från. Har du något av detta så har du bra förutsättningar för att bli en i gänget. Välkommen!

www.whereuare.se

https://karriar.whereuare.se/

Images via www.pexels.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *