söndag , juni 16 2024
Home / Barcelona Business / En svenska i BCN

En svenska i BCN

Berätta lite kort om just Ditt företag?
Nova Nannies & Maternity Ltd är ett rekryteringsföretag som placerar privata barnsköterskor och nannies i privata hem. Vi öppnade för 1 år sedan och har sedan dess utvecklat företaget till att erbjuda sömn-skola, amningsstöd och specifika natt-barnsköterskor.
novaHur länge har du varit bosatt i Spanien?
6 månader. Jag flyttade hit med min Sydafrikanska man efter vårt bröllop. Vi ville ändra vårt liv och lämna stressen i London och skapa ett lugnare mer högkvalitativt liv med sol och god mat.
Varför valde du just Spanien?
Vädret så klart, och närheten till London. Jag flyger in ca 2 gånger per månad och intervjuar ny personal. Mycket av bokningarna sker via telefon och email så jag såg en möjlighet att bo utomlands i solen men att fortfarande driva företaget.
Vad har varit svårast med att starta eget utomlands?
Den lagliga biten, registrera företaget, fixa bankkonton osv.
Hur ser framtidsplanerna ut för dig & ditt företag?
Vi växer och söker just nu nytt kontor i Barcelona. Nästa steg för oss är att erbjuda våra tjänster internationellt, och inte bara i Storbritannien.
På vilket sätt förenklar Hemnummer det för er?
Jag ser det som en stor trygghet för kunden att kunna nå oss via ett nummer som tillhör det egna landet. Det kanns tryggt, nära och lokalt, plus att kunden aldrig behöver oroa sig för att ringa ett dyrt utlandssamtal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *