måndag , februari 18 2019
Home / Aktuellt / Hur kan du få gott vatten direkt från kranen i Spanien?

Hur kan du få gott vatten direkt från kranen i Spanien?

De flesta som flyttar till Barcelona beklagar sig över smaken på det lokala kranvattnet. Kan det verkligen vara hälsosamt undrar man? Oftast slutar det med att flaskvaten köps och kånkas hem för att släcka törsten och till matlagning.

Men flaskvatten är dåligt för miljön och inte alls bättre för hälsan. Det måste finnas ett bättre alternativ tänkte vi och startade företaget TAPP Water. Baserat på 4 års forskning och produktutveckling tillhandahåller vi ett billigt, enkelt och miljövänligt alternativ speciellt utvecklat för kranvattnet i Spanien.

Vattenfiltret TAPP 1 installeras direkt på kranen utan verktyg och kostar max 60 euro om året. Detta inkluderar över 4000 liter filtrerat vatten per år vilket innebär en årlig besparning på ca 260 euro i förhållande till flaskvatten för ett normalt hushåll.

Filtret tar bort klor, bismaker och vanligt förekommande föroreningar i vattnet. TAPP slår Brita i volym, enkelhet att använda och filtrering. Det bästa är att du slipper kånka hem mer flaskor och du flytta med dig filtren om du byter bostad.

Prova i 30 dagar hemma och är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka.

Som medlem i gruppen Svenskar i Barcelona får du 10% rabatt med koden: SIB2018 (giltig till 15 april).

Läs mer på http://tappwater.co eller https://www.facebook.com/TAPPrevolution/ eller kontata mig på [email protected].

P.S. Vi tillhandahåller duchfilter också om du vill slippa torrt hår och hud. Rekommenderas av hårfrisörer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *