söndag , juni 16 2024
Home / Aktuellt / Innesäljare – work from home

Innesäljare – work from home

Vilka är vi?

Företaget skapades 2008 i London och har sedan dess växt med kontor både i England i Spanien. Vi har sedan starten arbetat med distansförsäljning och har de senare åren valt att specialisera oss på återförsäljning av några av världens största lotterier vilket fungerat väldigt bra för oss. Med vår svenska spellicens kan vi garantera bra kvalité och ett gott bemötande till alla våra kunder. Vi är alltså inget stort och opersonligt callcenter utan arbetar i kontorsmiljö med nära kollegor och är en väldigt platt organisation.

Nu expanderar vi och söker nya medarbetare till vårt team av innesäljare som arbetar på distans/hemifrån. Vi letar alltså främst efter personer som trivs med att vara självgående och gillar att arbeta hemifrån. Försäljningen vänder sig till konsumenter och sker sket över telefon. Vi arbetar ej med kallförsäljning utan alla kunder har uttryckt ett intresse för vår produkt eller vari medlemmar hos oss tidigare.

Lön:

Lönen är i första hand provisionsbaserad men vi har även en garanterad lägsta lön på 1600euro/mån. De anställda vi har idag, som arbetar med samma produkt, har en snittlön på c:a 2600euro/mån. Det kan självklart variera men det är ungefär där lönen är vid uppnådd målsättning och självklart har vi även anställda som alltid ligger över det. Det finns alltså goda möjligheter att tjäna en bra lön även om målsättningen inte alltid uppnås.

Vem söker vi?

Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande men absolut inget krav. Några av våra medarbetare som idag lyckas bäst hade aldrig arbetat med försäljning innan de började hos oss. Framförallt letar vi efter mogna individer som vill hitta ett arbete de kan trivas på och utvecklas med. Även om det alltid kommer finnas hjälp och coaching till hands är det också viktigt att du är självgående och är duktig på att ansvara över din egna tid.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant, så berättar vi gärna mer om tjänsten! Skriv til Jonatan – [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *