onsdag , april 17 2024
Home / Aktuellt / Presentera intressanta företag & investeringar – jobba med crowdfunding & möjlighet till väldigt attraktiv lön!

Presentera intressanta företag & investeringar – jobba med crowdfunding & möjlighet till väldigt attraktiv lön!

Möjlighet till att tjäna riktigt bra lön; även med svenska mått mätt.
Är du redo för Crowdfunding och nya utmaningar? Då är vi redo för dig 😉

Vi har 2 st tänkta platser att tillsätta per kvartal men gör även alltid plats för en riktig stjärna med höga ambitioner, professionellt arbetssätt och en charmör som förgyller kunders såsom kollegors vardag.

Saknar du erfarenheten vi söker så är du välkommen att söka till vår mötesbokning där du kan visa framfötterna inom finans. Där kan du utvecklas och successivt gå över till en kombinerad tjänst med crowdfunding innan du är redo att köra all in. Klicka då här.

Sales & Booking, vi tror att fantastiska människor skapar fantastiska resultat för våra kunder! Vi vill bygga ett företag tillsammans med dig och vårt högpresterande team.

Vill du också arbeta i ett växande företag med att bygga stort nätverk av investerar och, presentera nya spännande investeringsmöjligheter? Då är du rätt person för oss!

Som medarbetare hos oss skulle du representera olika investeringsmöjligheter av onoterade aktier – sk crowdfunding. Vi erbjuder en snabb fot in i bolaget tillsammans med vårat fantastiska team. Här i Barcelona är det ett fantastiskt klimat med ca 350 fina soldagar om året. Att bo och jobba runt vackra stränder och arkitektur ger en härlig vardag och en bättre livskvalitet.

Vi på Sales & Booking har funnits sedan 2010 och har kontor både i Barcelona och Lissabon. Vi har sysslat med seriösa, roliga och givande uppdrag inom B2B mötesbokning där finans alltid stått högt i fokus och nu har vi även tagit klivet in i crowdfunding, där vi representerar olika uppdragsgivare som erbjuder onoterade aktier i olika projekt och bolag. Att kunna mötesbokning från grunden är ett stort plus inför att ta steget att själv kunna presentera de olika bolag och projekt som vi jobbar i samarbeten med.

Är du en av dem vi söker?

Vi söker dig som…

➢ Har erfarenhet av crowdfunding alternativt ett väldigt stort personligt intresse av aktiemarknaden och investeringar alternativt jobbat med finansiell mötesbokning med dokumenterat väldigt goda resultat.
➢ Jobbar effektivt, strukturerat och professionellt.
➢ Relationsskapare som är förtroendegivande och alltid har fokus på resultat.
➢ Utmanar dig själv dagligen till att alltid bli bättre.
➢ Är en skillad kommunikatör med ett leende på läpparna som vet att med rätt riktad fokus i kombination med passion och uthållighet når man alltid resultat.
➢ Är den som vill mer, vågar mer och vinner mer.

Kom och arbeta från vårt centrala kontor i soliga Barcelona vid Paseo san Joan.
Heltid 08:00-17:00 (Fredagar tom 16:00).

Vi erbjuder..
➢ 1500-2500 € i grundersättning ( sätts utefter resultat )
➢ Höga provisioner utan tak samt tävlingar
➢ Friskvård och privat sjukvård efter provanställning
➢ Utmanande och belönande jobb
➢ Kreativ, rolig och stimulerande arbetsplats
➢ Afterworks och mycket mer

Vill du bli en del av vårt Dream Team i Barcelona!? Ansök genom att maila oss på [email protected]
Bifoga CV, personligt brev samt bekräfta från när du du är intresserad av börja jobba med oss.

Du är även välkommen att ringa eller kontakta oss via WhatsApp med eventuella frågor på telefonnummer:+34 647 814 649 alternativt +46 727 315792

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *