måndag , maj 20 2024
Home / Jobb / Drivna kommunikatörer sökes till Releasy Barcelona!

Drivna kommunikatörer sökes till Releasy Barcelona!

Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar tillsammans med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vårt fokus på rutiner, utbildning och våra medarbetare har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Våra kontor finns i Barcelona, Borås, Borlänge, Linköping och Stockholm. Vi arbetar med att ge den bästa kundupplevelsen genom vårt främsta verktyg; telefonen. Vi skapar tusentals relationer… en i taget! Vi är kollektivavtalsanslutna och tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje.

Vi fortsätter att expandera Barcelonakontoret vilket öppnar upp för många nya platser att fylla med engagerade och drivna agenter. Vi kommer att ha flera uppstarter mellan den 31 augusti till 15 oktober 2018. De spännande projekten vi rekryterar för är Telia, CMore, DN, DI. Skicka in din ansökan ASAP!

Om du gillar service, merförsäljning och teknik kommer du att trivas på dessa uppdrag.

Arbetsuppgifter:

Som kundtjänstmedarbetare har du som huvuduppgift att besvara inkommande samtal men mail, chatt, sociala medier och administration kan också förekomma. Du ska på bästa tänkbara sätt lösa kundens ärende och leverera vårt motto ”den bästa kundupplevelsen”.

Vi erbjuder dig:

En möjlighet att arbeta med marknadens mest framgångsrika operatör som erbjuder tjänster och produkter i världsklass.

En stabil arbetsplats med engagerade team leaders som stöttar dig i din utveckling. Du ingår i ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och härliga kollegor får du på köpet.

Fräscha, nyrenoverade lokaler centralt i Barcelona på World Trade Center.

Möjligheten att anta nya utmaningar inom Releasy och utöka din kompetens genom att ta del av våra interna utbildningar.

En grundutbildning i hur du hanterar det optimala kundmötet per telefon samt i de tjänster, produkter, erbjudanden och stödsystem som du kommer arbeta med.

I tillägg till grundlönen kommer det också finnas möjlighet till bonus, kopplat till närvaro och produktivitet när målen uppnås.

En arbetsplats som är uppbyggd på respekt ärlighet och kommunikation.

Vi bjuder även på kaffe, vatten och frukt.

Utvecklingsmöjligheter:

Kompetens- och utvecklingsmöjligheter genom våra interna utbildningar och karriärtrappa. Releasys karriärtrappa har olika fokus och mål där man kan växa och göra karriär inom kundtjänsten. Vi vill belöna våra medarbetare och ju högre upp i trappan man kommer desto fler utbildningar och förmåner tillkommer. Vidare ges coachning och kontinuerlig feedback av din team leader för din fortsatta utveckling.

Din profil:

Vi söker dig som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska besitta god datorvana och är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Du ska trivas i mötet med andra människor. Vi ser även att du är målinriktad, ansvarstagande, effektiv och har en hög arbetsmoral. Du som söker bör även gilla merförsäljning då det råder mycket försäljningsanda inom kundtjänsten. Vi lägger givetvis stor vikt på personlig lämplighet.

Det är viktigt för oss att Du ser seriöst på Ditt arbete och Din vistelse i Barcelona. Vi söker medarbetare som även ser en långsiktighet i sin anställning på Releasy. Det är ett stort plus om du innehar erforderliga tillstånd för att arbeta i Spanien (NIE nummer, Seguridad Social och ett spanskt bankkonto). Om du inte erhåller dessa tillstånd, tillkommer en kostnad för införskaffande av dessa dokument. (vi hjälper självklart till med processerna).

Arbetstider:

Vi har öppet alla dagar och året runt och därav kommer du att arbeta oregelbunden arbetstid med schemaläggning dagtid, kvällstid och helger.

Anställningsgrad:

100% Tillsvidare

Lön:

Enligt spanskt kollektivavtal.

Utbildning:

Din anställning inleds med gedigen utbildning för att bekanta dig med Releasy samt uppdragets kundtjänst och deras produkter. Utbildningen innehåller hur du hanterar det optimala kundmötet i telefon och de stödsystem som du kommer att arbeta med. All utbildning på Releasy är givetvis betald för vi vet att bra utbildning leder till fantastiska medarbetare.

Start:

Utbildningsstart från 31 augusti till 15 oktober 2018.

Ansökan:

Skicka in din ansökan (CV, personligt brev) så snart som möjligt då vi kommer att intervjua fortlöpande. Vid frågor kan du kontakta rekryterare Bella Letterbo, [email protected]

OBS! för att försäkra dig om att din ansökan kommer in korrekt, så rekommenderar vi dig att använda dig av PC när du skickar in din ansökan, då programmet inte stödjer andra format.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *