fredag , maj 29 2020
Home / Aktuellt / Är du en Belieber?

Är du en Belieber?

Om fem dagar är den här. Dagen D. Justin Bieber uppträder på Palau St Jordi på Tisdag kl 21.00 och min son har nästan väntat i ett helt år på att den här dagen ska komma.

Marlon fick en biljett till konserten på sin 8-års dag i Januari i år och nu är det äntligen dags. För några veckor sedan klippte han sig även i en Justin Bieber inspirerad frisyr och han ser fantastisk ut!
Som ni förstår är han ett väldigt dedikerat fan och kan varenda ord i Biebers sånger och alla dance moves.

Justin  Bieber visade tidigt musikalisk talang och kunde redan som 5-åring spela trummor och gitarr. Han var med i ett band och sjöng och spelade på gator och torg. Blyg kan man inte säga att han är. Han var med i många talang-tävlingar och vann nästan alla.

Bieber är ett så kallat YouTube fenomen och blev upptäckt av en talang-scout vid 13 års ålder. Han fick skriva kontrakt med ett stort musikbolag – RBMG och blev först med att ha sju sånger från ett debut album på Billboard Top 100 i USA.

Nu har han sålt över 100 miljoner skivor vilket gör honom till en av världens mest säljande musik artister. Han har blivit listad fyra gånger av Forbes magazine som en av världens top 10 mest inflytelserika artister. Detta vid 22 års ålder.

Jag måste erkänna at det inte är endast på grund av att min son trallar och sjunger Justin sånger som jag kan sjunga med i Baby och Never Let You Go… det är tonårstjejen i mig som diggar det också, tyvärr har jag inte möjlighet att gå på konserten på tisdag… men det gör inte så mycket för jag har ju turen och är ärad att ha en Bieber hemma, fast i mindre format.

Min son Marlon, påväg att få en Justin Bieber frisyr
Min son Marlon, påväg att få en Justin Bieber frisyr

Frida

*bild lånad av playbuzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *