söndag , juni 16 2024
Home / Aktuellt / Söker du jobb i Barcelona?

Söker du jobb i Barcelona?

Vill du flytta till Barcelona och söker jobb? Bor du redan här och vill ha omväxling?
Söker du en arbetsplats där du blir värdesatt som individ?

På Pure Evolution ser vi att det gäller att ha rätt verktyg för uppgiften som ligger framför dig. Är du tillräckligt kompetent så behöver du inte ta några genvägar och det är av den anledningen vi på Pure Evolution varken vill eller ser något behov av att behöva ta till oärliga försäljningsmetoder.

Du kommer att vara del av en grupp med stark sammanhållning så du blir en av oss på en gång. Vi strävar efter att ha en så trivsam arbetsplats som möjligt samtidigt som vi ser till att få ut så mycket som möjligt av tiden vi lägger här.

Vi söker dig som har både hög personlig integritet och arbetsmoral samt är intresserad av att utveckla din kunskap inom kommunikation och mänskligt beteende. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då vi nu expanderar med nya projekt och teams så för dig som känner att du vill ta dig an en utmaning och kunna forma din arbetsplats, håll ett extra öga öppet.

Nu söker vi 3 nya medarbetare för att erbjuda privatpersoner en ny populär tjänst samt mobil abonnemang. Det finns flera produkter och tjänster som du kan sälja på samma samtal så är du omsorgsfull kan provisionerna per sälj bli rätt höga. Du har även timersättning som grundlön.

Tidigare erfarenhet är ett plus men vi är experter på att göra bly till guld, så ansök gärna även om du inte arbetat med försäljning tidigare.

PASSAR DETTA IN PÅ DIG
Du är noggrann och gillar att göra bra ifrån dig
Du kan anpassa dig till nya uppgifter
Du vill stärka din personliga utveckling
Du ser ingen mening med att ge upp
Du gillar när alla vinner på affären

VI ERBJUDER
Löpande säljutbildning
Säljprocess med tydliga steg
Mänskligt psyke och det undermedvetna
Distans till negativitet
Struktur och målsättning
Mental överlägsenhet
Anpassade lönemodeller
Timlön + Provision
100% provision
Anpassade arbetstider
Heltid
Deltid

Gillar det du läser och känner att du har det som krävs för att arbeta med oss så vill vi mer än gärna träffa dig. Hör av dig för att boka tid för intervju!

Glöm inte att bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

E-mail: [email protected]
Telefon: +34 603 263 291

Se annonsen här  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *