söndag , juni 16 2024
Home / Business / Kom och sälj med oss!

Kom och sälj med oss!

Bor du i Barcelona idag eller har planer att flytta till Barcelona? Vill du komma in till ett
otroligt snabbväxande företag med stora möjligheter för avancera, samtidigt som du har väldigt kul på kuppen? Då ska du läsa mer!

Vi på Universal Avenue startades för 2 år sedan, i en klassisk startup-bunker i Stockholm. Vi har snabbt avancerat, blivit hypade, vunnit priser bland annat för vårt affärstänk och mest spännande startup. Idag, 2 år senare, är vi över 100 anställda och har företag som; Moor VC (Kaj Heds investeringsarm, ägare av Angry Birds), Salesforce VC, Northzone (bland annat investerat i Spotify, Klarna, iZettle) och Eight Roads (del av Fidelity) som backar oss finansiellt.

Vi förändrar människors syn på försäljning, då vi samlar heta digitala produkter, som riktar sig mot små företagare, såsom restauranger, frisörer, hotell med mera. Produkterna vi jobbar med är globalt och lokalt starka, samtidigt som vi kan gå in och titta i ett helhetsperspektiv vad en potentiell kund har för behov. Kanske behöver dom en bättre musiklösning, marknadsföring och wifi-tjänst samtidigt? Vi löser det åt dom.

Arbetsuppgifter
Du kommer, från Barcelona att prata med företagare i Sverige och tillsammans med säljare i Stockholm bearbeta den svenska marknaden. Du kommer att få alla verktyg som du behöver för att lyckas. Vi erbjuder en stabil grundlön med provision utan tak, vilket gör att du har väldigt goda förtjänstmöjligheter. Vi vill att alla Sveriges företagare ska känna till Universal Avenue och vad vi gör, så det är viktigt att du känner dig bekväm att prata med beslutsfattare över telefon.

Vi erbjuder dig,
Förutom ett fantastiskt roligt team, med över 15 olika nationaliteter ett jobb med högt i tak, roliga tävlingar och att jobba i lokaler högt upp på Las Ramblas uppe vid Plaza de Catalunya.
Fast lön med provision utan tak.

Ansökan
Ansök snarast möjligt till [email protected] med din ansökan antingen på
svenska, engelska eller på spanska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *