onsdag , april 17 2024
Home / Aktuellt / Allt kan hända i Barcelona – Min son ger Justin Bieber ”high five”

Allt kan hända i Barcelona – Min son ger Justin Bieber ”high five”

I går morse vaknade Marlon innan kl 7 och var mycket piggare än vanligt. Även om Marlon är en morgonmänniska så var det tydligt att han var pigg på ett annat sätt. Konsertpigg.

Jag måste också tillägga att Marlon aldrig är sjuk. Han har världens bästa imunförsvar. Förra året var han hemma endast en dag från skolan och det var för att han hade vrickat foten…Men oturligt nog fick Marlon halsfluss i helgen så efter tre dagar hemma totalt däckad …är det bra jobbat att hoppa upp ur sängen.

Men såklart, om man har väntat och sett fram emot något i ett helt år, kan inte lite ont i halsen stoppa en, så efter vila, medicin och pep var Marlon redo!

Marlons pappa kom och hämtade upp honom lite tidigare för att de skulle ha lite tid och äta något innan konserten. De åkte till ett hotell i stan och beställde något att äta och dricka.

När de sitter där i baren…kommer det in någon som Marlon känner igen på direkten…
ingen mindre än Justin Bieber i egen hög person! Jo det är sant! Justin Bieber, kommer in i baren där min son – ett riktigt Belieberfan – sitter och äter. Vad är oddsen för det???

Marlon blev helt stum.

Marlons pappa sa till honom, säg något Marlon…annars kanske du kommer att ångra dig sedan…så Marlon, stora lilla Marlon, 8 år, går fram till Justin och säger.

– Hello, are you Justin Bieber?
– Yes, säger Justin.
– I am a bit shy now, säger Marlon, but I am going to your concert tonight.
– Are you? säger Justin, thats great! och så gör de ”high five”! Jag repeterar..Marlon gör ”high five” med sin idol Justin (HA HA HA)
– Which one is your favourite song? frågar Justin…
– Sorry, säger Marlon på direkten.
– Mine too, svarar Justin. – I love your hair Marlon.
Man kunde se att Marlon blev varm inuti..
– Thank you, I saw the style on one of your photos and wanted to have something similar. I had very long hair until a month ago…

Sen sätter sig Justin i baren brevid Marlon och beställer också en rosa drink, samma som Marlon.

Ni kan tänka er samtalet jag fick när de lämnade restaurangen.. –MAMMA! JAG HAR TRÄFFAT OCH PRATAT MED JUSTIN BIEBER!!!

Marlon behövde inte sova utanför stadion i ett tält eller springa efter Justin Biebers bil för att få en glimt av sin idol. (Med risk att få en smäll) Han satt istället och åt en burgare på en restaurang och så kom Justin till honom.
Det är inte alla som har gjort high five eller fått en komplimang för sitt hår av självaste Justin Bieber. Man kan definitivt säga att det blev en mycket speciell födelsedagspresent. Mer speciell än vad vi någonin hade kunnat tro!

JustinBieber.svenskaribarcelona

..och för Marlon, total lycka…. eller Gigantisk Lycka, som han själv uttrycker det.

Ja, ni vet det säkert redan…men Allt kan hända i Barcelona!

Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *