onsdag , april 17 2024
Home / Aktuellt / Vi måste prata om Kevin…
bcn-beach-hiit-kevin-triguero

Vi måste prata om Kevin…

För nästan exakt 1 år sen deltog Kevin Triguero i en intervju här på SiB, och han blir vårt första ‘återbesök’ i en uppföljningsserie där vi checkar in med våra tidigare intervju objekt för att se hur det blivit med deras olika planer och projekt!  

Kevin Triguero… hur har det gått med ditt projekt sen du deltog i vår SIB intervju förra året?

Ja tiden går väldigt fort fram och det känns inte som att det gått ett år sedan jag gjorde en första intervju med er i SIB. Projektet som ni säkert menar är BCN Beach-HIIT, ett träningskoncept som jag och två vänner utvecklat under det senaste året. Jag känner att det hat blivit väldigt lyckat och jag är stolt över det vi åstadkommit det senaste året. Vi har genomfört två träningspass varje vecka sedan starten och vi har haft upp till 53 deltagare på våra träningar. Som tur är vi tre tränare på plats för att se till att alla känner att dem får den pushen och stöd dem behöver.

På ett personligt plan känner jag att det utvecklat mig otroligt mycket som individ och jag har lärt mig väldigt mycket om varumärkes- och konceptutveckling. Jag har också grottat ner mig ännu djupare i olika träningsformer och lekt med mitt kreativa sinne för att skapa roliga och utvecklande träningspass för våra deltagare.

Hur ser framtidsplanerna ut för dig/ditt företag? Kommer du att stanna i Barcelona?

Jag har bestämt mig för att återvända till Stockholm igen. Jag älskar Sverige och jag trivs väldigt bra i min hemstad. Det enda jag klagade mycket på tidigare var vädret och jag måste erkänna att jag idag har en helt annan uppfattning om vår kära höst och vinter. Det handlar inte om en romantisering av årstiderna utan mer om en acceptans för vad det innebär och hur det påverkar vårt levnadssätt.

Jag har också funnit kärleken och hon bor i Stockholm vilket såklart väger tungt i mitt beslut. Jag ser väldigt positivt på framtiden och känner mig övertygad om att det bästa fortfarande är framför mig. Med mig till Sverige tar jag med vårat Beach-HIIT projekt där jag hoppas få många företag på samma bana som Spendrups vilka tidigare i höst valde att resa till Barcelona på konferens med sina anställda och inkorporera vårt träning- och hälsokoncept i deras resmål.

Beach-HIIT är ett koncept som fortsätter trots min icke lokala närvaro. Jag anförtror mina två duktiga kollegor och vänner att fortsätta träna hårt och smart med våra medlemmar lokalt medan jag fokuserar på utveckling i Sverige.

Hur tycker du Barcelona och livet här har förändrats positiv eller negativt sen vi hördes sist?

Jag har väldigt positiv inställning till Barcelona som stad men inte som mitt förstahandsval av ”hem”. Barcelona har väldigt mycket att erbjuda och det är sällan man känner sig uttråkad här. Jag har alltid känt mig hemma och trygg i den här staden och det är inget undantag att även jag älskar den blåa himmelen och det ständiga solskenet.

Det jag känner saknas är en stark ekonomisk grund och frihet som den vi har i Sverige. Jag känner att det är svårt att arbeta enligt spanska premisser och jag ifrågasätter om detta är platsen för mig att nå mina visioner.

Lever verkligheten i Spanien upp till dina förväntningar?

Ja på sätt och vis. Jag känner att det är ett fantastisk land att bo i emellanåt om man har möjligheten. Jag stänger inga dörrar från att vara här längre perioder i framtiden men jag kommer inte följa visionen jag hade tidigare om att detta skulle min utgångspunkt.

Hur har SIB och intervjun varit till nytta för dig?

Svenskar i Barcelona har många gånger under min tid här kommit till nytta för att lösa privata utmaningar men även som kanal för att bjuda in andra svenskar till våra träningar och hålla alla uppdaterade om var vi håller till. Det har alltså varit en värdefull kanal både för privat bruk och jobb. Det märks att alla som kommer till Barcelona snabbt söker sig till denna hemsidan eller till Facebook-gruppen för att söka råd eller skaffa bekantskap. Framförallt känns det kul att ni visat intresse för oss, något vi uppskattar oerhört.

15049610_10155375780733356_1767580088_n

Vill du veta mer om Beach HIIT och kanske göra ett provpass hittar du mer info här. Och vill du följa Kevin Triguero på hans resa till Sverige och vidare i livet, kan du följa honom på Instagram @kevintriguero.

 

Och för någon som eventuellt inte alls tycker att vi måste prata om Kevin, är detta en ordlek på filmen med samma namn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *