onsdag , augusti 10 2022
Home / Jobb / Kvalitetsmedarbetare sökes till Effective Communication i Barcelona

Kvalitetsmedarbetare sökes till Effective Communication i Barcelona

Är du lösnings-orienterad och noggrann? Effective Communication söker nu en kvalitetsmedarbetare på heltid!

Effective grundades 2010 och är idag ett av Sveriges främsta företag inom telekombranschen. Vi arbetar med ett flertal framgångsrika bolag där försäljning av toppklass ligger i fokus. Vi är en ung och dynamisk arbetsplats med ca 170 medarbetare i Stockholm & ca 90 medarbetare  i Barcelona.

Arbetsplatsen kommer att vara i ett nyrenoverat kontor i centrala Barcelona och vi letar nu efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt & ansvarsfullt för att stötta upp vår kvalitetsavdelning.

Din roll:
Ditt arbete i största utsträckning kommer att innefatta avlyssning av bolagets säljsamtal och kundsupport. Med avlyssning, rapportering och orderkontroll kvalitetssäkrar du att de säljsamtal som görs på bolaget är inom ramarna för våra riktlinjer och rutiner. Parallellt agerar du även som kundsupport där du är behjälplig för våra kunder med t ex. fakturafrågor, korrigering av medlemskap etc.

Vi en grupp på 4 medarbetare, vi alla har olika ursprung och vi respekterar varandra och är behjälpliga för varandra. Vi söker dig som kan bidra till en god gruppdynamik och som kan förstå skillnad mellan personligt och arbete. Du är en person med ett stort engagemang, mogen och har en hög arbetsmoral. Du klarar av ett arbete som är hektiskt och strävar alltid efter att göra ditt yttersta. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av kundservice/administration och har den stora viljan till att utvecklas och förbli långvarig hos oss.

Vem är du?
Då du i rollen har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation och du har förmågan att uttrycka dig tydligt och välformulerat. Vidare ser vi att med din positiva inställning, har förmågan att leda samt motivera, även få med dig andra människor för att skapa goda resultat För att passa i tjänsten tror vi att du är en person som trivs med att samarbeta med andra samt har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Du klarar av ett arbete som är hektiskt och strävar alltid efter att göra ditt yttersta. Att hantera press och stress är inget problem för dig.

Vi erbjuder dig:
– Heltidstjänst
– Daglig utbildning och coachning
– Tillträde omgående

Vi söker dig som:
– Talar och skriver svenska obehindrat- Krav
– Har administrations erfarenhet – Meriterande
– Har erfarenhet av sälj/kundservice – Meriterade
– Är lyhörd, stresstålig samt strukturerad

Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat, välkommen med din ansökan för att bli en del av vårt härliga team! 

Ansök via: [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *