fredag , september 29 2023
Home / Aktuellt / Munskänkarna Barcelona

Munskänkarna Barcelona

Tycker Du om vin? Vill Du lära Dig mer vin och andra ädla drycker? Vill Du träffa andra vinvänner i Barcelona med omnejd?

Du är varmt välkommen till Munskänkarna Barcelona! Vi träffas en gång i månaden för att njuta av goda viner under trevliga former. Vi anordnar temaprovningar, utflykter och utbildningar i vinkunskap.

Föreningen Munskänkarna bildades 1958 och är idag Sveriges ledande vinprovarorganisation med över 23 500 medlemmar. Munskänkarna är en ideell förening med syfte att vidga kännedom och kunskap om vin och andra ädla drycker, samt verka för goda och måttfulla dryckesseder. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Sverige, men sektioner finns även i andra länder där svenskar är bosatta.

Sektion Barcelona startade 2012, och vi är en liten men mycket trevlig samling vinentusiaster med varierande kunskapsnivå. De flesta av våra provningar, och allt utbildningsmaterial, är på svenska. Ibland ordnar vi provningar på spanska för att kunna bjuda in vinmakare och sommelier från Katalonien, samt spansktalande familj och vänner.

Vid frågor, kontakta gärna Sinisa Curovic, utbildningsansvarig i Munskänkarna Barcelona, på telefon 687 009 216, eller epost [email protected]. Information om våra provningar finns på facebook: Munskänkarna Barcelona.

 

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *