lördag , november 27 2021
Home / Aktuellt / Vill du bli supersäljare i ett av Barcelonas största växande skandinaviska callcenters?

Vill du bli supersäljare i ett av Barcelonas största växande skandinaviska callcenters?

Vi är SalesGroup, och vi växer! Vi är 140 heltidsanställda fördelade på tre olika platser. Köpenhamn, Barcelona och Malaga. Just nu söker vi säljare till Barcelona då vi har utökat med nya spännande kunder.

Hos oss har du möjlighet att flytta mellan Barcelona och Malaga. Det betyder att du efter till exempel en period i Barcelona, kan flytta till Malaga och få nya upplevelser samt fortsätta din karriär på SalesGroup.

Vad gör SalesGroup så unikt?

Vi arbetar med branschens bästa kunder och nyaste system. Vi skapar resultat som inte har setts tidigare i telemarketingbranschen, och samlar bara på succéupplevelser, både för anställda och kunder.

Vi gör mycket för att skilja oss från andra callcenters, men det som gör SalesGroup helt unikt är att:

• Vi vet att våra anställda är vår viktigaste resurs.

• Vi förstår att telemarketing är ett tufft och enformigt jobb, därför gör vi allt vi kan för att skapa en fest på kontoret VARJE DAG. Visionen är att du ska bli glad av att komma till jobbet.

• SalesGroup består av äventyrslystna unga säljare, både på medarbetar- och ledarnivå. Alla våra ledare har sina fötter på jorden, och gömmer sig inte på inne på sina kontor. Det finns plats för alla, och vi sätter oss in i dina styrkor och svagheter så att du kan bli en succé.

• Vi vill att du som anställd blir utbildad och upplärd i säljbranschen, samtidigt som du utvecklas varje dag. Hos oss på SalesGroup har våra anställda något att säga till om – vi lyssnar på och förstår våra anställda.

• Vi erbjuder några utav branschens bästa löner, (med fast månadslön samt hög provision) kombinerat med några av branschens bästa kunder som till exempel Expressen.

Vad förväntar vi oss av dig?

• Som person förväntar vi oss att du är öppen och social och bidrar till sammanhållning och god stämning i teamet. Vi lägger ner mycket tid på att ha en bra sammanhållning både på och utanför arbetet, och att alla våra anställda får en bra upplevelse på SalesGroup.

• Som säljare förväntar vi oss att du har en seriös och professionel inställning till ditt arbete, och att du blir motiverad av att uppnå goda resultat. Vi förväntar oss inte att du har lång erfarenhet inom sälj, men vi förväntar oss däremot att du har ett bra driv och är ivrig efter att lära dig yrket samt utvecklas som säljare.

• Du ska kunna ha MÅNGA dialoger med kunder i telefon varje dag, och kunna hantera olika typer av kunder och samtal.

Medarbetarevents och tävlingar

Det är som sagt viktigt för oss att du trivs, även när du inte är på jobbet, eftersom att detta enligt vår uppfattning gör dig till en bättre säljare. Vi anordnar därför varje månad olika evenemang utanför arbetstid där vi lär känna varandra bättre och har roligt tillsammans. Det kan vara allt från gokart till en härlig eftermiddag på stranden, och sen anordnar vi såklart världens fetaste fester!Utöver det har vi ofta tävlingar med grymma priser och andra spännande saker som händer på jobbet.

En sak är säker – du kommer inte att bli uttråkad!

Good to know!

Du kan lära känna oss ännu bättre om du följer vår vardag på Facebook:
www.facebook.com/salesgroupbcn.

Kontoret ligger i det populära området Gracia, precis mitt emellan Lesseps och Vallcarca på gröna linjen (L3) mot Trinitat Nova.

Vad väntar du på – ansök på en gång!

Skicka in ditt CV samt personligtbrev till [email protected] Vi ser till att kontakta alla sökanden inom några dagar. Du är också välkommen att kontakta vår HR ansvarig på +45 91805406, om du har några frågor angående tjänsten.s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *