söndag , juni 16 2024
Home / Aktuellt / Skridskobana – Barcelona på hal is

Skridskobana – Barcelona på hal is

Hur har ni det i värmen?

Barcelona är en stad som förutom ett alldeles fantastiskt väder har det mesta. Blir du trött på sol, hetta och det glittrande medelhavet och längtar efter det något frostigare skandisnaviska klimatet, kan en upplyftande aktivitet vara skridskoåkning! Den stora skridskobanan – Skating Club är öppen 365 dagar om året och ligger mitt i stan. Där kan du hyra skridskor och samtidigt kyla ner sig lite om det skulle behövas. En rolig sysselsättning för mindre grupper,  varför inte anordna ett annorlunda födelsedagskalas här eller ta med någon hit på en rolig date som de inte kommer att glömma i första taget.

Skating club är öppet 10.30 – 14.00 alla dagar i veckan samt 16.30 – 20.30 de flesta andra dagar.

Vet du inte hur man åker skridskor eller om det var det ganska länge sedan sist, så kan du boka en privat express lektion med lärare. Den varar 15 minuter och kostar 16€.

Inträde med uthyrning av skridskor kostar 14€. Har du egna skridskor kostar inträdet 10.40€. Det är obligatoriskt att använda handskar och strumpor. Har du glömt detta finns det att köpa för 3€/styck. Hjälm är rekommenderat upp till 10 års ålder och finns också att hyra för 3€.

Skating Club Pista de Gel
www.skatingclub.cat
c/ Roger de Flor, 168
Barcelona  08013
Tel: 932 452 800

 

Bild lånad från: Trip 4 Real

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *