tisdag , januari 25 2022
Home / Nöje / Kultur / Svensk standup-turné kommer till Barcelona!

Svensk standup-turné kommer till Barcelona!

Den 26 maj kommer den Göteborgsbaserade standup-klubben Ståuppklubben till Barcelona. Det är tillsammans med radio- och TV-profilerna Emma Knyckare och Josefin Johansson som Hampus och Marcus från Ståuppklubben ger sig ut på en svenskspråkig europaturné.

Under sista veckan i maj blir det skratt och fest för och med svenskar (och andra svenskspråkiga) i tre av Europas svensktätaste städer, först Berlin, sen London och på fredagen avslutas turnén på puben Inusual project i Barcelona (Carrer de la Paloma, 5). Ett utmärkt tillfälle att få sig en rejäl dos skratt, samtidigt som man kan träffa och umgås med andra svenskar i stan.

På scen under kvällen får ni möta:

Emma Knyckare

Komiker och programledare som fick sitt första genombrott i satirprogrammet Tankesmedjan i P3 för ett par år sedan. Därefter har hon haft sitt egna humorprogram Knyckare i P3 och varit med och lett bland annat Musikhjälpen (SVT/P3), Inte OK (TV3), Morgonpasset i P3 och mycket annat.

Josefin Johansson

Josefin är komikern och tramsbyxan som startade sin karriär i Pang Prego i P3. Hon har genom åren medverkat i en stor mängd radioprogram, TV-program och podcasts. Bland dessa finner vi bland annat Allsång på Skansen (SVT), Gabba Gabba (SVT B), Fångarna på fortet (TV4), Så ska det låta (SVT) och många, många fler.

Hampus Algotsson & Marcus Bengtsson

Hampus och Marcus är komikerna och klubbarrangörerna som ligger bakom Ståuppklubben i Göteborg, vilken är en av Sveriges mest aktiva ståuppklubbar. Bara under 2017 räknar de med att arrangera uppemot 80 standup- och humorevent. Samtidigt är båda två omtyckta komiker som reser Sverige runt och uppträder på diverse evenemang. De har genom åren gjort hundratals framträdanden från Skellefteå i norr till Sjöbo i söder.

Biljetter och mer information hittar ni på stauppklubben.com/europaturne

SIBs läsare får chansen att vinna 2 biljetter. Följ inlägg i Facebookgruppen för mer info. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *