fredag , augusti 14 2020
Home / Aktuellt / Nu är det Jul igen! Hjälp.

Nu är det Jul igen! Hjälp.

För vissa är det lätt att köpa julklappar. De kommer alltid på något som passar perfekt och det är precis vad man inte visste att man behövde.
Ååååh tack! En mobilvante…

Andra har ögonen öppna hela året, till och med på sommarrean, oj, titta! Ett snyggt lakanset! Det kan jag ge till Kalle i Julklapp! (?!!)

Jag är inte så, jag är (och många med mig) nästan alltid ute i sista minuten …även om jag har TÄNKT på det länge, ofta sedan sommaren… och liksom planerat i skallen, så kommer jag inte till skott förrän sista veckan innan Jul… som nu. Ibland har jag ingen idé alls utan improviserar. Vissa gånger blir det jätte bra andra inte lika bra…

För er som är som mig, uppskattas alltid tips på bra saker man kan ge bort. Själv är jag mer för upplevelser och användbara saker… vilket i stort sett inkluderar allt. Skämtartiklar kan man ju ge bort i födelsedags present… inte till mig dock.

Här följer SIB’s julklapps-tips 2016:

Tapp vatten filter – Gott vatten ur kranen som i Sverige!
Ge bort en möjlighet till att spara rygg, pengar och natur.
TAPP filter fixar renare godare vatten direkt ur kranen. Det finns även duschfilter som tar bort klor och gör vattnet mjukare och renare för dem med känslig hy. En omtänksam och mycket användbar julklapp. Tummen upp!

Hemnummer – Ett svenskt nummer i Spanien direkt till mobilen!
Köp hemnummer abonnemang till någon du saknar eller önska dig ett själv! Vänner och familj i Sverige ringer ett lokalsamtal till ditt svenska nummer och det kopplas vidare till din telefon i utlandet, vilket kan vara en mobil eller hemtelefon.
Kan vara händigt om du har ett företag här men vill vara i kontaktbar från hemmaplan. En smart julklapp!

Ögonfransförlängning – Ge bort en förförisk blick!
Med den här julklappen ger du personen egentligen mer tid. Ögonfransförlängning gör att du sparar tid både på morgonen och på kvällen eftersom man vaknar upp snygg och inte behöver tänka på smink. Regnar eller snöar det behöver man inte oroa sig för rinnande mascara.
Mirame  Här får du koll!

Spa behandling – Ge bort en känsla!
Vem blir inte glad av att få en spa treatment?! Ge bort någonting uppiggande, avslappnande eller bara bliss. En massage, en pedikyr eller varför inte lite jul-vaxning?
The Green spa

Mobilvante
Jo, jag vet, jag kom på att det KAN vara användbart med en mobilvante, om det är en ovanligt kall dag i Barcelona. Ibland vill man ju inte ta av sig HELA vanten om man måste skriva ett whatsapp eller svara på ett mail. Med en mobilvante räcker det att ta av ett vant finger eller så har ytan på fingertoppen blivit behandlad så du kan ha vanten på dig. Vem vill ha fnasiga händer? Så, mobilvante it is!

GOD JUL!

FRIDA

 

*bild lånad av: https://nellysara.wordpress.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *