måndag , maj 20 2024
Home / Arkiv / Massage med efterföljande samtalsterapi… Ja tack!

Massage med efterföljande samtalsterapi… Ja tack!

”Hur dåligt måste man må för att gå och prata med en samtalscoach…?”

”Inte dåligt alls, brukar jag svara. För på samma sätt som vi måste ta hand om vår kropp fysiskt, med träning och en skön massage, för att då och då kunna släppa på våra spänningar, måste vi ta hand om vårt inre och vår mentala hälsa för att må bra.” säger AnnaCarin Blomquist.

AnnaCarin har arbetat som samtalscoach, par- och relationscoach i 6 år och är utbildad i Psykosyntes på Humanova i Stockholm. I sin verksamhet tar AnnaCarin emot enskilda personer och par, men också andra typer av relationer där hjälp behövs som t ex mor-dotter. Hon har också samarbete med olika företag som väljer att skicka sina anställda vid behov.

Den 10 och 12 mars gör AnnaCarin och Lotta Nygren-Bonnier ett par unika event här i Barcelona där man kombinerar samtalsterapi med massage… Alltså ett event där man får ta hand om både kropp och själ, vad kan vara bättre än det…?

“Jag upplever att mina klienter kommer till mig med väldigt olika typer av problem.
Dom kan befinna sig i någon form av kris eller bara må allmänt dålig utan att egentligen veta vad det beror på.

Jag får ofta höra ”allt är ju egentligen bra, jag har man, barn, jobb och ett fint hus, men ändå är jag inte lycklig, varför?”

Kanske är det så att dom har tappat sig själva och behöver hjälp med att hitta tillbaka.

Utmattningsdepressioner (utbrändhet), ökar och går bara längre och längre ner i ålder och jag möter många som befinner sig där.

En del kommer till mig för att dom behöver stöd med att göra någon form av förändring i livet. Dom kanske vet vad som behöver göras, men något hindrar dom. Mitt jobb är då att tillsammans med klienten försöka identifiera hindret och sen finnas som ett stöd för att genomföra förändringen.

Jag träffar par som är nära en skilsmässa och behöver stöd för att genomföra den på bästa sätt. Men jag träffar också par som kommer för att vårda sin relation och bli bättre på att kommunicera.

Om vi av någon anledning inte mår bra så tycker jag att vi ska vi ta hjälp, för det finns bra hjälp att få.

Men jag önskar också att vi skulle bli bättre på att ta hjälp i tid. Jag tänker friskvård här. Både för oss själva och i våra relationer.

Att vi vid något tillfälle i livet får hjälp med att stanna upp och fundera lite extra på hur vi har det. Om jag lever det liv jag önskar eller om det är något jag behöver ändra på. Ser jag till att tillfredsställa mina känslor och behov eller är det någon eller flera andras som är viktigare…?

Vi råkar alla ut för händelser i livet som gör att vi skapar mönster, mönster som hindrar och begränsar oss. Mitt jobb är att se till att du utnyttjar så mycket som möjligt av din totala potential.”

Varför kommer du till Barcelona nu!?

“Därför att Lotta bor där och för att vi älskar att arbeta tillsammans. Massage med efterföljande samtal är något jag önskar alla!” ACBC Samtalscoach, AnnaCarin Blomquist Carlson

 

“Att massera och ta hand om dig är något jag älskar utöver allt annat. Under åren har jag utvecklat min massageteknik för att på bästa sett ge en helhetsbehandling. Med det menar jag – att jag i min massage, vill skapa en känsla av ett helt omhändertagande, att du som kund känner dig avslappnad av miljön och att massagen lättar både på dina muskelspänningar och på din mentala stress. Jag kombinerar Klassisk kroppsmassage med en Japansk Ansiktslyftsmassage. I just den här kombinationen blir jag som allra bäst i det jag gör. Och det är utifrån det här tillståndet som jag sedan gör mitt bästa för att överföra känslan till dig.” säger Lotta Nygren-Bonnier som är diplomerad massage-, hud- och SPA-terapeut.

Så om du känner att du vill passa på med ett samtal på svenska finns det möjlighet vid 2 tillfällen, där du också kan kombinera det med att börja med 1 timmes massage: torsdagen den 10/3 samt lördagen den 12/3. Du kan välja mellan:

  • Enskilt samtal 60 min – 50 Euros
  • Massage&Samtal 120 min – 80 Euros
  • Parsamtal 90 min – 80 Euros

Vill du boka in dig eller har du några frågor, maila oss på:
[email protected] eller [email protected]

Tid: Torsdag 10/3 och lördag 12/3,  bokas på förhand.
Plats: Riera Blanca, 190, 6. 3a, Hospitalet de Llobregat.
Metro: Linea 1, station Santa Eulalia.

(Mer om Humanova och Psykosyntes finns att läsa på Humanovas hemsida www.humanova.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *