måndag , maj 20 2024
Home / Mitt BCN / Ölmässan – mitt första blogginlägg

Ölmässan – mitt första blogginlägg

ölI helgen var det 38 grader varmt. Det bästa jag kom på att göra då var en tur till Öl-mässan i El Poblenou. Jag tog med hela familjen (tre barn och en pojkvän) och begav mig till Poblenou parken för att vidga mina vyer i öldrickande. Jag gillar enkla vanliga öl som går att köpa på mataffären. Typ Staropramen, Heineken eller Estrella. Craftöl har inte direkt gått hem hos mig men jag har alltid ett öppet sinne (speciellt ölsinne).

blackberryFörst testade jag en Blackberry Ale som faktiskt var jättegod (kommer inte ihåg märket) och sen blev det en Kärlek från Mikkeller. Kärlek var inte alls så god som den lät!

kärlekJag upplyste mannen i ståndet att Kärlek betydde Amor och kände mig som jag brukar göra när jag läxar upp personalen på IKEA hur man ska uttala deras produkter. Sen avslutade jag med en Saison som jag inte har en aning om vad det var för något då jag vid den tiden började bli lite småfull. Den var god iaf. Till den åt vi pizza och dumplings (och nutellacrepe till barnen) och massören Nunu kom förbi med sin PT man Dani som testade en nästan svart öl som smakade kaffe.

 

Sen tog vi oss ner till stranden för ett dopp och en Mojito. Barnen rullade sig i sanden så de blev vita och sen rullade vi hem.

Eva Olsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *