torsdag , december 8 2022
Home / Nöje / Restauranger / Meat Free Mondays med vegansk ​ramen på Tatami Room​!

Meat Free Mondays med vegansk ​ramen på Tatami Room​!

På måndag 5 september startar Tatami Room i Poble Sec sin nya satsning med vegansk ramen. Att de är veganska betyder att de inte har några animaliska livsmedel i sig och är alltså automatiskt fria från mjölkprodukter (dock ej glutenfria, det är ju, eh, trots allt nudlar).

Killarna bakom Tatami Room, Hugo och Jason, har influerats av Meat Free Mondays rörelsen (som startades av Paul McCartney och hans familj) och erbjuder tre olika varianter av veganska ramen. Vi har exklusivt fått testa dessa nudelsoppor i förväg och vi kan säga; de är gudomliga!

Vi fick testa Miso Shiitake Ramen med en buljong baserad på japansk shiitake och porcini svamp och som är toppad med massa smarriga ingredienser som ingefära, sötpotatis och vitlök.

Black Sesame Ramen, vilken har en buljong baserad på svarta sesamfrön och är ganska spicy med seitan och chili som topping.

Den tredje var Tan Tan White Sesame med en buljong gjord på vita sesamfrön, toppad med bok choi och med en tydlig jordnötsmak (se hit peanut butter lovers!).

the_tatamiroom_vegan_ramen_slider

Så vad tyckte vi?

  • Mat: 4
  • Miljö: 3
  • Service: 4
  • Totalupplevelse: 4
  • In short: Ett grymt ställe för att äta sjukt god vegetarisk/vegansk ramen till lunch eller middag utan att bli ruinerad.

Victorias kommentar: Jag är ingen ramenkännare men min skål hade typ allt jag tycker är gott; ingefära, sötpotatis, vitlök (VITLÖK!) och en mustig buljong. What’s not to like?!

Saras kommentar: Japansk taverna style i glada färger och trä detaljer. Black Sesame ramen fick svett dropparna att hopa sig (eller är det för att det är jävligt varmt i Barcelona i augusti månad?¿) but anyways grymt god! Helt klart värt en liten detour till Poblesec!

The Tatami Room
Adress: Carrer Poeta Cabanyes 19, 08004 Barcelona
Telefon: +34 933 29 67 40
Hemsida: www.thetatamiroombcn.com
Facebook: www.facebook.com/TheTatamiRoom

To contact Sara or Victoria, write an email to [email protected]
Thank you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *