tisdag , juli 23 2024
Home / Nöje / Sara & Victoria Testar: The Hip Fish

Sara & Victoria Testar: The Hip Fish

The Hip Fish ligger på en tvärgata från “shoppinggatan” Verdi i Gracia. Stället kan närmast beskrivas som ett snabbmatsställe med hälsotouch. Lokalen ger en ungdomlig och “streetig” känsla och den är enkelt inredd utan några utsvävningar. Mysigt är det inte, snarare färgglatt och lite opersonligt men med kul detaljer. Det känns lite som att de hade bra idéer med lokalen men, som på så många andra ställen, är tyvärr inte genomförandet lika bra.

Maten då? Ja, det är lite samma känsla där. Tanken är god men de når inte riktigt ända fram. Den primära rätten som erbjuds är den hypeade poke bowlen. Det finns en meny med färdigkomponerade bowls eller så du kan komponera ihop din egen bowl genom att välja mellan ett stort antal ingredienser och såser. På The Hip Fish kan du också äta en sushi burrito, vilket är som om en sushi och en burrito hade fått ett kärleksbarn, största skillnaden är att “skalet” är gjort av noriblad. Kul idé men kanske ingen kulinarisk milstolpe.

Vi testade deras “Rub the Salmon” poke bowl och “”Greenpeace” sushi burrito och är tyvärr inte överväldigade. Inget direkt fel på smakerna eller råvarorna men det hela känns lite lamt i jämförelse med andra som serverar poke bowls (inga namn nämnda…). Är du i området och är sugen på något hyfsat hälsosamt och snabbt rekommenderar vi The Hip Fish, men förvänta dig inte att några stordåd ska hända i munnen.

Priser: Poke bowls 7-10 € / Sushi burrito 8 €

The_hip_fish_Appetite_and_other_stories-26

The_hip_fish_Appetite_and_other_stories-25

Så vad tyckte vi?

  • Mat 3
  • Miljö 3
  • Service 4
  • Total 3
  • In short; Fräscha och helt okej poke bowls utan “det lilla extra”.

Saras kommentar; Fräsch snabbmat för vanligt folk på språng.

Victorias kommentar; Helt ok mat men inget jag gör en omväg för att äta.

The Hip Fish
Adress: Carrer de la Providencia 1, 08024 Barcelona
Telefon: 931 25 51 98
Facebook: facebook.com/thehipfish

To contact Sara or Victoria, write an email to [email protected] Thank you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *