fredag , april 26 2024
Home / Arkiv / 5000 medlemmar i facebookgruppen!

5000 medlemmar i facebookgruppen!

Det måste vi fira. I snart 6 år har tusentals underbara Barcelonasvenskar fått hjälp i facebookgruppen Svenskar i Barcelona och därför vill vi nu fira detta med ett jättefint pris som går i hälsans tecken.

yogatote Vi har fixat en totebag från Art of doing Yoga som drivs av svenska Madelene och Tia från Finland fylld med finfina priser som donerats av våra hjälpsamma sponsorer.
Alexandra Soto, den inspirerande svenska Yoga och dansläraren ger en Yogalektion i Vinyasa Yoga flow. yoga-alex2
bodybliss 1,5 h klassisk svensk massage med en avslutande Japansk ansiktslyftsmassage av fantastiska Body bliss by Lotta! Lotta har gått Axelson i Stockholm och är även duktig på ansiktsbehandlingar.
WIT salon and barber bjuder på en klippning. Barcelona hair academy är en frisörskola som drivs av svenska Emma Kareliussen. wit-salonbarber
corazonyzanahoria Ett paket med chiafrön, lingonpulver och 2 rawbite bars från Corazon y Zanahoria som drivs av svenska Victoria Bätz. Följ @corazonyzanahoria på instagram för hälsoinspo!
Och sist men inte minst en gratis kostrådgivning av Teresia Tingström som är kostrådgivare här i Barcelona. teresia-tingstrom_3-2

 

Så hur ska du nu vinna detta pris?

Jo, dela denna sidan på din facebook (via facebook ikonen här nedanför) och kommentera här nedanför vad du tycker att facebookgruppen ”Svenskar i Barcelona” har hjälpt dig med. Du har en vecka på dig att formulera ditt svar, torsdag den 18 kl 12.00 stänger tävlingen.

 

Lycka till!

7 comments

  1. Jag vill vinna! Svenskar i Barcelona har hjälpt mig hitta vänner och att känna mig mer hemma i stan.

  2. Svenskar i Barcelona har gett mig SÅ mycket! Vänner för livet, roliga upplevelser och det bästa; att jag fått hjälpa så många på så många sätt. Visca SiB!

  3. Grymt bra natverkssida, har hjalpt mig otroligt bade karriarsmassigt och pa ett personligt plan. Allt fran NIE, deklarering till roliga event i Barcelona.

  4. SiB har hjälpt mig att hitta äventyret i livet!! Fått mig att vilja leva mina drömmar samt givit mig otroligt bra info om hur man ska gå tillväga för att starta ett liv i barcelona.

  5. Svenskar i Barcelona har gett mig mycket: jag har hittat fina inneboenden som har blivit goda vänner, min lilla intercambiogrupp där vi pratar svenska och spanska (och snart katalanska!) och jag har hittat min alla tiders favoritrestaurang Flax and Kale efter ett tips i gruppen!

    SiB är gemenskap och en bra guide. Ingen fråga är för liten eller för stor, det finns alltid någon av alla 5000 medlemmar som kan hjälpa till!

  6. Vendela Hellstrand

    En känsla av tillhörighet.
    Att veta sånt som bofasta vet.
    Att ha koll på vad som händer i min nya hemstad.
    Att ta del av allt som händer och bli peppad och glad.
    Tips och råd och inspiration – det har jag fått av denna institution 🙂
    Tack Svenskar i Barcelona, fortsätt så!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *