torsdag , december 8 2022
Home / Aktuellt / Självutvecklingskurs & retreat med Helena Omfors 7-14 oktober i Sitges, Spanien

Självutvecklingskurs & retreat med Helena Omfors 7-14 oktober i Sitges, Spanien

– Yoga, meditation, avslappning, coaching, medial vägledning, reikihealing & god mat, sol, värme, bad, stillhet, gemenskap & reflektion.

svenskaribarcelona

Vi börjar morgnarna med yoga och meditation på takterrassen eller på stranden. På så vis mjukar vi upp kroppen, stillar sinnet och kommer i kontakt med vårt inre. Sen blir det frukost på terrassen innan vi börjar med våra övningar i personlig utveckling. Lunchen äter vi tillsammans och det är möjligt att ta ett dopp i poolen. Efter lunchen fortsätter vi våra övningar, men det finns även tid för tystnad, stillhet, vila och reflektion. På kvällen är det fri tid. Det går att åka hem eller att umgås över en middag.

Kursen lämpar sig väl för dig som tycker att det är spännande med personlig/andlig utveckling, gillar eller är nyfiken på yoga och meditation samt vill ge något till dig själv som du mår bra av. Du kommer att bli mer avslappnad i kropp och sinne, mjukare och smidigare i din kropp, komma i bättre kontakt med dig själv på ett djupare plan och känna större acceptans för vem du är. Du kommer också få en större tydlighet i hur du önskar leva ditt liv och få mer styrka och mod att leva så. Vi jobbar med både det som varit, det som är och det som komma ska.

I kursen ingår yoga, meditation, promenader och övningar kring:

– Vem är du/din inre kärna och personlighet – ditt sanna jag

– Relationen till dig själv

– Relationerna till andra

– Dina styrkor och utvecklingsområden

– Falska föreställningar & nya sanningar

– Förlåtelse & försoning av dig själv, dina nära och livet som varit

– Drömmar och visioner inför framtiden

– Avslappning, meditation & visualiering

– Inre guidade resor

– Visionboard

– Självstärkande övningar

– Självläkning med reiki (japansk energimedicin)/helande upplevelser

Yogan vi utövar är kundaliniyoga och yinyoga. Var och en utgår ifrån sin förmåga och du behöver därför inte vara en avancerad yogautövare.

Pris: 4500 kr för dig som ej behöver boende och mat. Lunch och frukost går att köpa till. 

Kursledare: Jag Helena Omfors är ICF professionell certifierad coach, beteendevetare, reiki master, yogalärare, författare och massör med mer än 10 års erfarenhet av att utbilda och leda grupper. Jag har även en stark intuitiv förmåga och har gått kurser i medial utveckling. Utöver det har jag gett ut böckerna ”Själens längtan”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag” och ”Familjelycka med coachande föräldraskap”. Sen 2008 driver jag Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter. Här utbildar jag i coaching, reiki, massage, yoga och meditation. Min stora passion och drivkraft i livet är min egen och andras personliga utveckling och självläkning – att bli den vi är och att känna frihet i att leva såsom vi önskar i själ och hjärta. Jag vill uppmuntra till att varje människa hittar sitt unika sanna jag och den väg i livet som ger mest tillfredsställelse.

Vill du vara med på kursen? Hör av dig till mig på [email protected] eller ring + 46 733 97 89 33.

Bästa hälsningar

Helena Omfors,

www.yourvisioncoachacademy.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *