onsdag , april 17 2024
Home / Nöje / Restauranger / Sara & Victoria testar: Poké Maoli

Sara & Victoria testar: Poké Maoli

Känner ni till den senaste mattrenden med poké bowls (eller sushibowls som vissa kallar det)? Nu har den kommit till Barcelona! Ursprunget för dessa skålar med olika nyttiga ingredienser kommer från Hawaii och sedan några veckor kan du hitta Poké Maoli nere i Barceloneta, bara ett stenkast ifrån stranden. Och vi måste säga att dessa bowls är perfekta för en lunch på beachen.

Så vad är en poké bowl? Well, kort sagt är det en skål med allt som är gott (YEY!). Du väljer själv vad du vill ha från ett stort urval av fräscha, smakrika ingredienser. Först väljer du en bas, tex ris eller quinoa, sedan ett protein, som tex tofu eller tonfisk, efter det vilken sås det hela ska marineras i, tex sriracha mayo (utan ägg) eller ceviche sauce. Till sist väljer du ett gäng toppings, såsom avokado, edamamebönor eller picklad rödlök. Allt detta samsas i en skål och efter en rejäl omrörning äter man hela härligheten med pinnar. Smakerna är influerade av Asien och Hawaii och det märks att råvarorna är av bra kvalitet. Efter en poké bowl känner man sig mätt men lätt och hälsosam, redo för en heldag på beachen.

Kunderna som köar till detta hippa ställe ser alla ut att platsa i en reklamfilm för valfritt surfmärke, de verkar alla vara unga, brunbrända och vältränade. Inte oss emot!

Priser: Small 9,90€ Large 12,90€

Så vad tyckte vi?

  • Mat 5
  • Miljö 3
  • Service 4
  • Total 4
  • In short: Kul take awaykoncept där man kombinerar sin bowl som man vill och alla kan hitta något de gillar.

Saras kommentar: Efter att ha ätit på Poké Maoli känner jag att jag vill åka till Hawaii. Ya!

Victorias kommentar: Fräsch, hyfsat hälsosam mat som du kan kombinera som du vill. Winning! Men fimpa deras vatten för 1.50€…

Poké Maoli
Adress: Carrer de Sevilla 80, 08003 Barcelona
Telefon: +34 939 31 77 68
Hemsida: www.pokemaoli.com
Facebook: www.facebook.com/pokemaoli


To contact Sara or Victoria, write an email to [email protected] Thank you!

Video courtesy of Poké Maoli on Facebook, featuring among others SIB interviewee and training guru Kevin Triguero. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *