fredag , oktober 7 2022
Home / Arkiv / Tävlingen avslutad! Och vinnaren är….

Tävlingen avslutad! Och vinnaren är….

Gabriel Frendberg med sin fina kommentar:

Grymt bra natverkssida, har hjalpt mig otroligt bade karriarsmassigt och pa ett personligt plan. Allt fran NIE, deklarering till roliga event i Barcelona.

Tack för att du var med och tävlade! Du vinner våra fina priser från våra svenska sponsorer värt över 200€!! Vi vill också tacka våra sponsorer som så generöst hjälpt oss med priset. Visca ”Svenskar i Barcelona”!

yogatote En jättefin totebag från Art of doing Yoga som drivs av svenska Madelene och Tia från Finland fylld med finfina priser som donerats av våra hjälpsamma sponsorer.
Alexandra Soto, den inspirerande svenska Yoga och dansläraren ger en Yogalektion i Vinyasa Yoga flow. yoga-alex2
bodybliss 1,5 h klassisk svensk massage med en avslutande Japansk ansiktslyftsmassage av fantastiska Body bliss by Lotta! Lotta har gått Axelson i Stockholm och är även duktig på ansiktsbehandlingar.
WIT salon and barber bjuder på en klippning. Barcelona hair academy är en frisörskola som drivs av svenska Emma Kareliussen. wit-salonbarber
corazonyzanahoria Ett paket med chiafrön, lingonpulver och 2 rawbite bars från Corazon y Zanahoria som drivs av svenska Victoria Bätz. Följ @corazonyzanahoria på instagram för hälsoinspo!
Och sist men inte minst en gratis kostrådgivning av Teresia Tingström som är kostrådgivare här i Barcelona. teresia-tingstrom_3-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *