lördag , december 2 2023
Home / Arkiv / Kom igång med träningen efter sommaren!

Kom igång med träningen efter sommaren!

Snart är sommarens lata dagar över och det är kanske dax att komma igång med träningen igen. Eller kanske dax att börja träna om du aldrig gjort det tidigare. Som tur är har vi ett gäng svensktalande (Daniel är engelsktalande men har svensk-talande fru) tränare som står redo att hjälpa just dig. Här kommer deras tips på hur man kommer igång efter sommaren och lite motivation på vägen.

Alex Löfbergalex-träning

Mobile: +34 634 521 290

Vad gör du?
Fitness instruktör

Till vilket pris?
€160 – €560 / månad beroende på antalet pass i veckan. Singel pass €30

Någon specialitet?
HIIT och styrka

Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
Jajjemen, håll ögonen öppna på www.alexlofbergpt.com

Har du något tips på hur man kommer igång efter sommaren?
Mental inställning, kontakta AlexLofbergPT sedan kommer det andra på köpet

Vad kan en Personlig Tränare tillföra?
Det är lätt att lyfta vikter, simma, jogga, intervall träna etc. men, att göra det på rätt sätt och få resultat på snabbast möjliga sätt under så säkta omständigheter som möjligt kan vara betydligt svårare. Oturligt nog är det många tränare som inte heller klarar av det.

Sarah Hanssonsarah-träning

https://www.facebook.com/wellbeingbysarah
www.wellbeingbysarah.com
[email protected]

Vad gör du?
Jag är utbildad fys- personlig tränare med vidareutbildning i funktionell träning och löpning. Mina träningspass kan ske individuellt, i par eller mindre grupper och vi tränar utomhus, hemma hos kunden eller i den centrala studion som jag delar med några kollegor. Jag jobbar både med privatpersoner och företag.
I mina sessioner är vår kropp både vårt verktyg och motstånd. Vi använder oss av funktionella styrke- och konditionsövningar som väljs efter kundens möjligheter så att hela kroppen används. Med den här typen av träning förbättrar du din styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Det är viktigt för mig att mina kunder har kul och upplever träningsglädje, även när det är svettigt och tungt. Jag strävar efter långvariga och hållbara resultat där träningen blir en naturlig och uppskattad del av kundens vardag.

Till vilket pris?
Mina priser beror på vad kunden letar efter. Att träna i en liten grupp (upp till 6 personer) kostar 8€ per gång om man betalar per klass men det finns också billigare 5 & 10 kort. För 1:1 och DUO beror priserna på hur ofta vi tränar och var vi tränar (utomhus, hos kunden eller i studion).

Någon specialitet?
Jag jobbar mycket med personlig träning i små grupper med upp till 6 deltagare. Jag har valt att sätta en maxgräns för att kunna skapa en personlig relation där gruppen utvecklas tillsammans samtidigt som det finns tid och plats för varje individ att lära sig rätt teknink, utvecklas och förbättras. Passen läggs upp utifrån gruppens mål och förutsättningar istället för att baseras på ”häftiga” Youtube moves som väldigt få kan utföra på ett korrekt sätt. PT i grupp är ett ekonomiskt sätt att få ut så mycket som möjligt av sin träning på ett säkert och effektivt sätt. Kunderna kan antingen komma med en egen grupp eller så matchar jag ihop personer med liknande förutsättningar. Det här är också ett utmärkt sätt att lära känna nya vänner (eller en ny aktivitet med kompisgänget istället för att fika 😉 ). Min andra specialitet kommer att utvecklas nu under hösten då jag ska gå en vidareutbildning i hur fysisk aktivitet kan hjälpa personer som har diagnostiserats med och återhämtar sig från cancer.

Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
Är ni en grupp (3-6 personer) som vill träna tillsammans kan ni prova på för 5€ per person (annars 8€ per person). För 1:1 & Duo erbjuder jag 15% rabatt på första tillfället. Båda erbjudandena gäller under september.

Har du något tips på hur man kommer igång efter sommaren?
Gå inte ut för hårt första veckan och ge inte upp innan den andra är över. För långsiktiga och hälsosamma resultat finns inga genvägar eller magiska dieter, det gäller att hitta en balanserad livsstil som man trivs med utan förbud och negativa tankemönster. Har du svårt att komma igång själv så testa att träna med en kompis eller liten grupp där ni kan stötta och sporra varandra.

Tara Keyvanitara

Adress: Carrer del Taulat, 77, 4:2. 
Telefon: 644 344 205
Vad gör du?
Jag är yogalärare och håller unika klasser på en underbar terrass med utsikt över havet vid Poblenou. Under klassen skapar jag en inbjudande och utvecklande plats för dig och oss tillsammans att bli mer medvetna om vårt kroppsliga och mentala potential på kreativa och stärkande sätt. Jag är också dansare och superintresserad av hälsa, coaching och självutvecklingsmetoder så efter varje klass håller jag en mysig tebjudning och upplyftande efterhäng där man delar med sig av livsfunderingar eller bara mumsar på hälsosamma snacks om man vill och har tid. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter men det är jätteroligt om du är öppen för nya perspektiv. Jag är yogaalliance certifierad och har instruerat både i Sverige och här i Spanien.
Till vilket pris?
15 euro per gång.

Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
Gratis första gången du kommer och självklart bjuder jag på té och snacks! Du kan höra av dig och boka tid och datum som du skulle boka en massös eller coachingsession.

Har du något tips på hur man kommer igång efter sommaren?
Ja! Drick mycket vatten och rensa gärna dina system med enkla gröna smoothies första saken du gör på morgonen. Det kommer basa din kropp och ditt humör och ge dig energi till att vilja använda din kropp på ett positivt sätt under dagen. Barcelona är ju en helt fantastisk stad om vi tillåter oss att njuta.

Välkomna det goda 🙂

Daniel Benitesdani-träning

www.personaltrainerbcn.com
Email: [email protected]
Tele: 647 295 535
Vad gör du?
Två typer av träning som jag kombinerar beroende på vad personen behöver:
Cardio Boxing Träning och Funcional Träning och jag jobbar också med privat fotbolls träning

Till vilket pris?
1 timme one off kostar 50eu men alla jag tränar köper pack av träningar och då går priset ner till 30eu per gång beroende på hur ofta du tränar. Jag erbjuder att special start pack för 4 sessions för 140eu!

Någon specialitet?
Min boxing träning är min specialitet och du jobbar hela kroppen med boxing träning. Det är en fantastisk träning för all systemen och musklerna i kroppen och en bra stress release för huvudet!

Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
Det beror på om personen inte gjort något under sommaren, om inget alls, att börja lugnt och bygga upp sakta och jämt stretching efter träning

Var tränar du?
Jag har en fantastisk egen liten privat studio i Centrala Bcn i Sant Antoni, eller jag kan träna dig ute eller hemma hos dig.

Ewa Winbergewawinberg

Vad gör du?
Jag är certifierad kundalini yoga lärare, och ger klasser både privat och i små och stora grupper, samt gravidyoga och barnyoga på begäran 🙂
Till vilket pris?
Mina ”öppna” klasser kostar 10 euro för 1,5 timme – privata klasser varierar i pris beroende på plats och antal deltagare..kontakta mig gärna för mer info!
Någon specialitet?
Min specialitet är väl att jag älskar att yoga ute i naturen så länge vädret tillåter oss..det är en underbar frihetskänsla ♡
Och om man bokar mig för privatpass så skräddarsyr jag klassen efter dina önskemål och behov – och även om jag inte är utbildad dietist så har jag en hel del lärdom inom detta område också, och kan på begäran ge hälsosamma tips vad gäller hälsa och matlagning.
Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
om ni är ett gäng på 4-6 personer som vill testa ett kundaliniyoga pass med mig, men inte har möjlighet att komma på mina ”öppna” klasser – så erbjuder jag ett ”privatpass” till samma pris – dvs ni betalar endast 10 euro/person, men minimum är 4 deltagare ♡
Har du något tips på hur man kommer igång efter sommaren?
Ja, kom och yoga med mig 🙂 kundaliniyoga är så mycket mer än ”bara” yoga..det har förändrat mitt liv till det bättre, och jag är säker på att det kan göra detsamma för dig 🙂
Och vad du än väljer för träningsform så är det viktigaste att ha tålamod vad gäller resultat..vad snäll mot dig själv och tyck om din kropp precis som den är – ”The gift of health is keeping you alive” ♥♥
För mer info titta gärna in på min hemsida: http://www.happylife.n.nu

Alexandra Sotoalexandrasoto-yoga

www.alexandrasoto.com
Facebook
Vad gör du?
Dans och Yoga

Till vilket pris?
5€ till 35€

Någon specialitet?
Sensuella danser, burlesque, magdans på svenska

Har du något ”efter sommaren” erbjudande till våra läsare?
Vinyasa yoga flow med fokus områden varje pass, på parken Ciutadella varje torsdag kl:20:00 med start den 10.e  september, 5€. Känn dig vacker och väldigt sensuell och dansa burlesque cabaret, du kommer att uppleva glädje och få bättre självförtroende samtidigt som du tränar hela koppen. Regelbundna klasser med start i oktober, 35€ i månader.

Har du något tips på hur man kommer igång efter sommaren?
Rensa din kropp med en god och energigivande detox te varje morgon och rensa alla dina inre organ. Varmt vatten med riven ingefära och färsk citron saft. Dans är bra för själen och ger dig glädje samtidigt som du tränar hela kroppen och får bättre kroppskontroll.  Ta hand om din inre välbefinnande med ett härlig yogapass och bli medveten om din andning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *