lördag , december 2 2023
Home / kvinnor / JOSEFINE FORSBERG – A GIRL WITH A SECRET…
Jossan Forsberg

JOSEFINE FORSBERG – A GIRL WITH A SECRET…

Berätta lite kort om just DIG?

Jag heter Josefine Forsberg, är 22 år gammal och kommer från den lilla hamnstaden Nyköping. I och med min trygga uppväxt har jag i vuxna år alltid valt det osäkra före det säkra och är därför bosatt i Barcelona med Alex (min pojkvän) vilket jag är dagligt tacksam för. Hemligheten bakom att gå sin egen väg är att ständigt sätta upp mål i livet, och sedan disciplinerat jobba åt det hållet. Det är ett motto jag utgår från både i yrkeslivet och på det personliga planet, vilket jag anser är minst lika viktigt för att nå en balans av välbefinnande.

Hur länge har du varit bosatt i Spanien?

1 år.

Varför valde du just Spanien/Barcelona?

Haha, det bara blev så eftersom Alex hade varit i Barcelona fler gånger om året än vad jag kan räkna fingrar på mina händer… Dessutom hade vi båda en umgängeskrets här sedan tidigare, vilket är en av de avgörande faktorerna. Relationer är det jag värderar allra högst i livet, så att flytta någonstans utan någon som helst umgängeskrets var inte relevant för oss. Dessutom har vi Sverige 3.5h härifrån så jag har ändå varit där av olika anledningar en gång varannan månad sedan vi flyttade hit, och jag som älskar att flyga har absolut inga problem med det.

Vad har varit svårast med karriären/flytten/integrationen i Spanien?

Det har inte varit särskilt komplicerat att flytta till Barcelona. Det enda som kan upplevas segt ibland är att spanjorerna gör allt i sitt tempo, och då menar jag verkligen – Mañana Mañana! Sedan jag flyttade hit har jag fått en bredare förståelse för hur långt vi faktiskt kommit med utvecklingen i Sverige. Vilken otroligt hög standard vi har på både kunskap och service.

Tex. om du ska ordna ett nytt abonnemang / nytt tel.nummer eller liknande så behöver du knappt ha en aning om vad du ska göra i Sverige. De löser allt åt dig, och innan du hinner blinka så är du utanför dörren med ett topp-resultat. Här däremot… Här tillbringade jag 6 timmar inne på en telefoni-butik där ingen kunde tala engelska innan jag till slut kom ut med ett nytt nummer och ett fungerande kontantkort. Haha! Men som sagt… Dessa händelser är ofta engångsföreteelser och när du har betat av alla såna ärenden efter flytten kan du ge dig själv en klapp på axeln och känna dig klar på det området. Det finns både för- & nackdelar med ett Mañana-samhälle. Nackdelen är att saker och ting kan ta väldigt lång tid och inte riktigt tas på det allvar man är van vid, MEN! Med det sagt så lever människor mer FÖR DAGEN här. Du möter leenden på gatan, och en stor del livsnjutare som uppskattar det lilla som tex. solen, naturen och sällskapet. Det är den biten som inspirerar mig.

Hur ser framtidsplanerna ut för dig/din blogg/dina projekt?

Sedan jag flyttade till Spanien har jag satsat stenhårt på modellandet, då jag har en agentur här i Spanien – Fleming Models. Har även agenturer både i Sverige och i Tyskland så jag reser en hel del med jobbet. I höst kommer jag även att resa till USA, LA för höga satsningar. Mitt mål just nu är att komma in i en större agentur där som i sin tur kan anordna en casting för Victoria’s Secret som varit min största dröm sedan 16-års ålder då jag började min modell-karriär. Är det något man aldrig ska skämmas över är det att aktivt prata och jobba mot sina mål. Rikta all sitt fokus och vilja mot sitt mål, och bibehålla tankarna på en positiv frekvens. Då finns alla möjligheter i världen att nå dit. Det gäller bara att tro på sig själv.

150615_stronger_bild29_018_001_lev

Bakom alla modelluppdrag ligger självklart en stor del träning! Därför har jag startat ett samarbete med appen Fitner, där jag uppdaterar varje pass i detalj och delar med mig till alla som vill. Man kan alltså prenumerera på min kanal och på så vis ta del av alla övningar, reps, set samt se videos till alla övningar så att man klart och tydligt ser hur övningen ska utföras. På så vis kan folk följa, och göra exakt likadant själva. Detta projekt känns otroligt kul då jag vet att många tjejer undrar hur jag tränar, och på det här sättet når jag ut till alla på en gång!

Så om ni har som mål att bli fit och vältränad men inte FÖR musklig så är detta ett perfekt tillfälle för dig att signa upp och göra min träningsresa till din träningsresa! Första 7 dagarna är GRATIS.

Tanka ner appen ‘Fitner‘ (finns på app-store) och följ Josefine Forsberg!

Tre saker du saknar från Sverige

Familj & nära vänner
Svenskt lösvikts-godis
Randig kaviar

Två saker du INTE saknar.
Vädret
Stressen

Vad tycker du om nätverk som SIB?

Jag är tacksam över att SIB finns tillgänglig då man alltid kan vända sig dit om man undrar över något som svensk bosatt i Barcelona.

 

För att följa Josefine’s spännande resa mot sitt mål och för träningsinspiration, vackra Barcelona-bilder och mycket annat, kan ni följa henne här:

Instagram: @Jossanforsberg
Official Facebook Page: ForsbergJosefine
Youtube kanal: Josefine Forsberg 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *