fredag , oktober 7 2022
Home / Arkiv / Var inte en Guiri… Var Sol Smart!

Var inte en Guiri… Var Sol Smart!

I Australien där en svensk (med 25% skotsk blod…) blir bränd på bara 10 minuter i solen utan solskydd, insåg man snabbt varför de kör så hårt med sina ‘Sun Smart’ kampanjer… Denna sommaren verkar bli osedvanligt varm och torr här i Spanien, så det är dags att bli lite Sol Smart här också. För man vill ju inte se ut som en grillad bratwurst och bli misstagen för en Guiri när man är ute och flanerar på playan…!

Våra hetaste (!) tips får ni här…

Till ansiktet:
Heliocare Sun Touch Toque de Sol SPF 50
Den här krämen glider på lätt och jobbas in som en foundation. Den är färgad och ger dig en fin och jämn effekt medan den skyddar mot solen. Inga rosiga kinder här inte!

Fotoprotector ISDIN Fusion Fluid SPF 50
En bra kräm för ansiktet som inte kladdar. Den ger ordentligt skydd utan att man får den där vita sunblock-effekten, och den t.o.m. luktar gott. (Make-up artisten Fridas topp tips!)

Till kroppen:
Hawaiian Tropic Sheer Touch SPF 30
Luktar så gott att du vill äta den, och smälter snabbt in och skyddar huden utan att lämna en oljig eller kladdigt hinna på. En fröjd att smörja in sig med, så man håller sig väl skyddad hela dagen.

Vichy Ideal Soleil SPF 30
En lite tyngre kräm som känns mer exklusiv, och går att använda på både kroppen och ansiktet. Den skyddar som en kräm med högre solskyddsfaktor känns det som, den enda nackdelen är att den är lite som en sunblock och gör dig aningen vitare än du kanske vill vara på playan!

After Sun:
Skulle ni ha behövt detta inlägg lite tidigare och har redan blivit brända, har vi kuren för det med. Som ni klart och tydligt kan se här, så kan Forever Living’s Aloe Gelly råda bot på den mest flammande av solbrända kroppsdelar. (Före och efter bilderna var tagna med bara 12 timmars mellanrum, via Jodie’s Forever Living på Facebook).

Charlie-Forever-Living-Aloe-Gelly-Before-After-Jodies

Glad fortsatt sommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *